instalacije poslednjeg driver-a za graficku (Nvidia).. komp je poceo da trokira.Kada ga upalim sve normlano radi nekih 30 min..nekad vise..nekad manje.Nakon toga se slika zaledi i pored misa se pojavi pescani sat.Ostavio sam ga tako 30 minuta..ali nista.Restartovao sam..sve normalno radi, ponovo nekih 30 min i tako dalje i tako dalje sve u krug.
Ocistio sam ga od prasine, nikakvih virusa nije bilo prilikom skeniranja (Ako moze preporuka za antivirus, koristim Aviru..ali ume da baguje). E sad, prilikom instalacije tog driver-a za graficku, izbacilo mi je da ne mogu valjda da podrzim..ili tako nesto, ali ja sam dovrsio instalaciju.Ja sumnjam da je do tog drivera-a, posto je takodje pisalo da ce windows mozda izbacivati nekakve greske.
Prvo i osnovno, vrati prethodni drajver, pa vidi da li se isto desava. I koji su drajveri i u pitanju??? - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - AMD Sempron 3850 MSI AM1I 2GB Kingston 1600MHz 160GB LC Power 1340MI 75W
Displej Drajver Aninstaler i preko njega deinstaliraj drajver, pa stavi onaj koji ti je radio. Drajver Sviper više ne postoji, sada se zove Drajver Fjužn. Možeš i njega, ali DDA je specijalizovan za drajvere za grafičke i provereno radi posao.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/Logitech Wave/A4Tech V7
Posto nisam stigao da uradim to sa drajverima za graficku, upalim ja komp i sve normlano 30 minuta i on se ugasi.Ostavim ga ja dobrih 5 sati i sad kad sam ga ponovo upalio (A obrisao sam Aviru i stavui Avast) Ekran je poplaveo (Nije onaj `Blue screen of death`) vec kao nekavko ciscenje, posto je avast rekao da ce nakon sledeceg dizanja sistema da skenira.Znam da sam pogresio jer nisam odma obrisao taj driver i zamneio, al opet mislim da nije do toga vec do nekog virusa, jer kao sto rekoh (plavi ekran) i pise da je zarazen jedan fajl i ponudjeno mi je pod 1) da ga stavim u karanantin 2) da ga obrisem 3) da resim problem i jos nesto.Odlucio sam da ga stavim u karantin jer znam da mi posle toga nece moci nista (ako je virus).Nakon toga ekran dobije nekavku tamniju boju (plavu) i vrti nesto internet explorer pa neke ispravke radi i na kraju sve normalno. Na desktopu mi je promenjena slika nemam 90 % programa i tako dalje.Takodje u C particji posto tamo sve drzim pise `Da windows ovo drzi zakljucano ili tako nesto` ja ga otvorim i ima par stvari, memorija je ostala ista, dovoljno prostora sam imao. E sad mislim da su svi ti `Fajlovi` `Programi` otisli zajedno sa tim virusom u karantin.. ili je svuda tamo bio virus.. ili mozda samo Antivirus ne valja >?
Izvinite sto sam razvukao, ali sta da radim..pomagajte :S
mi pokazuje da je temperatura graficke ( NVIDIA GeForce 9600 GT) 44 °C a maticne - Gigabyte Technology Model 945PLM-S2 (Socket 775) Chipset Vendor Intel Chipset Model i945PL Chipset Revision A2 Southbridge Vendor Intel Southbridge Model 82801GB (ICH7/R) Southbridge Revision A1 System Temperature 65 °C
65 °C je nakon sto sam skinuo poklopce od kucista a do tada je bila 69..70. Da napomenem da se ugasio jednom (ne restartovao)..vec ugasio.Da nije sav ovaj porblem vezan za maticnu..tj za ventilator ili tako nesto?
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.