Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: Gde je najbolje dubinsko pranje automobila u Beogradu, cena nije bitna ? :: :: :: moze neki predlog :: :: :: ASUS P8Z77V-DELUX :: INTEL I7 3770K 4.9ghz & CORSAIR H10 :: 4x4gb KINGSTON PREDATOR 4X4GB 2400 MH :: MSI GTX970 GAMIN :: INTEL SSD 330 60G :: NZXT PHANTOM NEON MODDE :: MAD CATZ R.A.T. :: CORSAIR HX85 :: ASUS MX279
odmah kod ` Buvljaka` na raskrsnici. Meni su pre neki dan oprali dubinsko, a bilo je grozno i ispalo je sjajno. Skinuli su sve. Perionica gleda na Comtrade. Priton , uopste nisu skupi.
imam ja ljude za to, vrhunska usluga, nema greske, rucno se radi sve nema rizika i propusta i nista se ne radi ofrlje a plus kada im se ja najavim i kazem da im saljem prijatelja kolegu berzasa ima to da sljasti :) rade i poliranje i voskiranje i sve sve vezano za car detailing.
javi mi se na mejl, da se cujemo telefonom da mi kazes koje je vozilo u pitanju i da odemo na pranje taman i ja da ih obidjem svaki dan odlazem jbg :) Poz
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.