mene keva plasi da je produzim jer se kao ponovo mora polagati. kod mene u rumi treba platiti 3 takse a moram i lekarski vaditi zbog cvika. nemam auto pa mi se ne vadi sada.znaci kasnije kad budem hteo poplacam te takse i lekarski i to je to?
Meni licna karta istice 8.12 ove godine a vozacka mi vazi 10 godina 2005 sam je dobio vazi do 25.11.2015 ... Uh licna karta moram da menjam,mislim logika 10 godina vozacka a 5 godina L.K ??
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
:: Meni licna karta istice 8.12 ove godine a vozacka mi vazi 10 godina 2005 sam je dobio vazi do 25.11.2015 ... Uh licna karta moram da menjam,mislim logika 10 godina vozacka a 5 godina L.K ? :: :: ::
Ja sam skoro produzivao vozacku za suprugu a istekla joj je ni manje ni vise nego pre 2.5 god. Nista nije bilo potrebno sem te uplate i donosenja stare dozvole, tako da budi bez brige, sem ako ne promene nesto u medjuvremenu.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.