Vidim da je jos uvek aktuelna, a da ima super cenu, a jos nije prodata. Bas me cudi. Jel je mozda neko kupio, pa vratio liku zbog eventualnog loseg rada ili slicno?
Ne mogu da se setim koji clan je hteo da je kupi.
Ja se nesto premisljam da je uzmem, ali ne bih da se zeznem :)
Ako nije prevarant meni nije frka da ti ucinim, odem coveku na gajbu i probamo malo kartu, furmark 5 minuta, neka igra na max detaljima 5 minuta. Ako to radi ok, karta je ispravna. Proverim naravno i serijski broj i garanciju.
Ako krene da ti vrda za probu kod njega i slicno, prevarant je 100%
Hehe, jednom sam kupio kartu 30e ispod cene preko berze i to samo zato sto je prodavca MRZELO da se cima oko reklamacije nego je dao 30e ispod cene a on vec pazario novu istu. Srecan on a jos srecniji ja jer sam u zameni dobio novu i nijansu brzu :)
U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!
Evo sad sam se igrao malo, sve radi super, i sve je ok.Mislim da je lik prodavao dve iste karte pa je verovatno pomesao garancije :/ Pozvacu ga kasnije
Jer ako mu pogledate ocene, videcete da je vec dva puta prodao istu kartu. Zato sam skeptican. Ali ako uvazeni kolega clan Sisa kaze da je sve ok, onda nek mu je srecno :) Naici ce nesto novo na oglasima.
Javio se prodavac, pomesao je garancije :) Poslace mi pravu :) Inace sta mislite da dizem ovaj 955 sad na 4ghz, njlakse mi je 20x200 ali mislim da cu vise dobiti ako malo povecam fsb, dajte neke predloge :)
Igram se u 1080p naravno ako moze u fulu sa 2/4 x aa :) Trenutno igram Shadow Of Mordor, sad sam pustio benchmark Avg 30 Max 90 Lowest 26.Mislim sad da dignem procesor na 4ghz pa da vidim jel ima nekog bitnog povecanja :)
Nista bitno ti se tu nece promeniti, tesko da ces oznojiti tu grafiku sa tim procesorom, menjaj to za nesto novije cim budes mogao.
:: Igram se u 1080p naravno ako moze u fulu sa 2/4 x aa :) Trenutno igram Shadow Of Mordor, sad sam pustio benchmark Avg 30 Max 90 Lowest 26.Mislim sad da dignem procesor na 4ghz pa da vidim jel ima nekog bitnog povecanja : :: :: AMD Phenom II 955+CM 212plus/ASUS M5A97 Pro/MSI R9 280X/ASUS Xonar DG/PATRIOT 8GB (2x4GB)/SAMSUNG F3 500GB/SEASONIC SS-620GM 620W/Cooler Master Elite 430+Lamptron FC4/DELL UltraSharp U2311 :: :: ::
Ako juris 60 fps-a a da je sve na max mozes da se oprostis od toga, ne zbog CPU-a nego zbog karte.
Mesavina ultra/high i senke na medijum je odlican sweet spot za 55/60 prosecnih frejmova. Sve na ultra neces ni videti nesto razliku ali ode fps na 30/35, par stvari smanji malo i ode fps na 55/60 a neces vizuleno skoro nista primetno izgubiti.
Digao cpu na 4ghz, razlika 0 po benchu iz igre :P Smanjio sam senke na mid ostalo je sve full i radi bas tecno, ja sam inace tolerantan na manji fps, na 30+ se igram opusteno samo da nije ispod .) A platformu necu menjati, mozda ako naidje nesto jeftino.Nisam bas pristalica teorije da je cpu toliko bitan, sluzi mene ovaj torima za sve pare :P
@Dexter Cpu mu mnogo gusi 280x i nikada nece iskoristi kapacitete iste.
@Sisa Menjaj to za intela i videces veliku razliku u performansama. Imao sam 960t i 280x kombinaciju. (BF 3 sa maximalnim podesavanjaima u igri na 1650x1080 FPS je bio od 60-80) U kombinaciji 2500k i 280x FPS je od 100-130.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.