Zanima me za koliko evara bi mogao da utopim kartu iz naslova, da napomenem da nije iz prve serije sa problematicnom elpida memorijom vec je sa samsung cipovima. Garancija je inostrana ali nije problem posto mogu poslati burazeru koji mi je i kupio u prodavnici ciji je vlasnik njegov ortak. Karta je vrhunska, brza i hladna, oc memorije i gpu-a fenomenalan u odnosu na ostale modele koliko sam pohvatao na netu ali i sa njim ipak je nedovoljno jaka za full igranje na 3X27` 1080p na zadovoljavajucem nivou na koje sam presao od skoro, tako da sam resio da pravim sli ili cf. E sad dal da prodajem trenutnu kartu( naravno da li mi se isplati) i pravim 970sli ili pazararim jos neku 290x( kaze burazer nema sanse da mi nabavi jos jednu istu matrix) i uparim sa ovim matrixom. Cpu je 4930k nategnut na 4.6ghz i 16Gb kingston @2400mhz, napajanje mi je trenutno slabo za cf ili sli setup sa ovakvim potrosacima pa mi predlozite i to sta da uzmem, hvala u napred
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.