znam iz iskustva, jer imam veoma slicnu konf., malo sporiji, tj. slabiji, cpu (thoughbred b ima 256 KB kesa, a radi mi na oko 2100MHz, malo je ubrzan, a magistrala na 190MHz), a malo vise mem (1.5 GB) i via kt400 cipset na ploci i sa 7600gt sve igre rade u 1280*960 sa max detaljima i ukljucenim na max aa, af i cak i transparency aa, na vise od veoma igrivih 30 fps eventualno mozes uzeti neki 78xx ili 79xx (ne znam tacno oznake u agp fazonu), mada je to po meni bespotrebno jer kod mene (ponavljam jos jednom) sve igre rade u full-u a bice i 8600gt/s za agp, pa mozda ne bi bilo lose da sacekas, zbog dx10 ja cu je cekati, isto tako sam cekao i 6600gt i 7600gt
a sad malo... ako hoces da cekas, mozemo cekati zajedno, naci cemo se kod vuka, samo ne mogu sutra, imam neku sljaku, pa da ostavimo to za nedelju, tad zavrsavam a imam i slobodan dan 10 ponecu ja sator, pa kao ameri kad cekaju ps3, wii, iphone, namestimo se ispred prodavnice da budemo prvi u redu znam ja gde ce se prvo pojaviti osmaja do ja*a ponesemo i hrane i vodu, treba stekati kes za grafu
Pazari ako nadjes povoljno 6800GT. Ta ploca i taj procesor ce bez problema vuci najjacu kartu 6. generacije! Sve preko toga ti je bespotrebno. Ja sam pre za vsu klase prethidne generacije nego za srednju nove generacije. Kvalitet izrade i upotrebljivost je na toj strani.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.