Ponuđena mi je (savršeno ispravna) 4 godine stara Gigabyte Radeon 5850 OC sa custom hladnjakom (Accelero S1 sa 2x8 ventilatorima vezanim za hladnjak) po ceni od 100 evrića. Vredi li uzeti ovo ili ne??
Ljudski je grešiti, ali da se stvarno zabrlja, potreban je kompjuter.
Re: Odgovor nije potvrdan, ali to nije toliko bitno...
09.09.2014. 16:06
status: user broj poruka: 729
:: ... kao činjenica koliko se nisi pojavljivao ovde. : :: ::
Od pojave Facebook-a pokušavam da se sakrijem. Jedino sam aktivan na forumu SK u temi o NBA 2K igrama i nigde više 8) Ali, kad mi zatreba savet stručnjaka znam gde treba da se obratim. :-) Stvarno, koliko realno vredi ovakva kartica, hoću da je kupim burazeru, ali mislim da ne vredi više od 50 evrića, jesam li u pravu??
Pa ne bas 50€ ali nekih 70, moozdaa 80€ u vrh glave.
09.09.2014. 16:17
status: user broj poruka: 4879
vise ti se isplati R9 270 polovna sa garancijom za nekih 110€. Novija karta, manje trosi, 2GB memorije, garancija, lepo mozes da se igras u 1080p rezoluciji.
Stavio slucajno jednu nulu vise. Pogresi ziv covek... 10€ apsolutno vredi, Kupuj bez razmisljanja :D 100€ ni u ludilu. Realno 30-40€. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: Ponuđena mi je (savršeno ispravna) 4 godine stara Gigabyte Radeon 5850 OC sa custom hladnjakom (Accelero S1 sa 2x8 ventilatorima vezanim za hladnjak) po ceni od 100 evrića. Vredi li uzeti ovo ili ne? :: :: Ljudski je grešiti, ali da se stvarno zabrlja, potreban je kompjuter. ::
Ako nije iz jace klase poslednje generacije onda ne vredi nista :)
Naravno da sa 5850 moze da se pristojno igra i dan danas, karta je izmedju 6870 i 6850 i vredi 50e karta, ako je custom hladjenje besno, onda oko 60e/65e
Dex, svaka roba ima svog kupca, to valjda znas. Nemaju svi 150+ eura da kupe nesto novije, jbg. Sa ovom karticom od 60-ak eura se moze jos uvek lepo igrati. Kao sto neko rece u onoj GTX temi, ne gledaju svi FPS brojke u desnom uglu dok se zabavljaju, tj. igraju. Malo se dotera u podesavanjima i pichi 40+frejmova ova karta u zahtevnijim igricama ko nista.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Reč je o Gigabyte 5850 OC verziji. Kuler je stari, dobri Accelero S1 (imao sam isti na GF 8800GT) sa dve obične osmice, one za hlađenje kućišta, sa molexima na kraju. Izgleda blesavo, ali hladi fantastično. Ali, ne verujem da vredi više od 50 evrića. Hvala vam svima na pomoći.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.