Dobar dan svim forumasima, Kao sto vidite iz naslova teme, potrebna mi je preporuka za kupovinu TV kartice do 100e koja ima podrsku za Vistu x64, naravno ukoliko imate iskustva sa nekom. Ukoliko i nemate, dajte mi bar predlog. Kartica mi je potrebna za kucnu upotrebu, da ima podrsku za FM i da moze da snima u nekom kvalitetnijem formatu, MPEG, AVI.
Iskreno, jedina racunarska komponenta sa kojom nemam nikakva iskustva je TV karta. Zbog toga Vas pitam za savet.
Leadtek WinFast PVR3000 Deluxe PCI, Interno, TV prijemnik, FM Radio, Daljinski upravljač 100 Eur
Leadtek WinFast DTV2000 H PCI, Interno, TV prijemnik, FM Radio, Daljinski upravljač 80 Eur
...ja imam ovu drugu DTV 2000H to je digitalno-analogna TV karta i uzeo sam je kad je izasla i platio 130Eur.Znaci karta je stvarno profesionalna i ima i vise nego sto ti treba.Ova druga je malo noviji model,mislim da tu nema nekih velikih razlika cak mislim da je DTV2000H i bolji.Mozes i sam da pogledas,evo ti adrese:
Odlicna preporuka samo me brine rade li drajveri za ovu karticu na 64-bitnim sistemima posto znam da su se mnogi patili sa drajverima za Vistu za razne TV karte?!
Ovde pise Certified for Windows Vista ali to je mac sa dve ostice. Mozda nisam dobro precizirao, potrebna mi je podrska za 64-bitne sisteme. To mi mozda bude problem posto 32-bitne sisteme uopste vise ne koristim.
Izgooglaj malo,nebih da te 100% ubedim.Ja sam siguran da sa izborom moje karte neces imati problema sa 64 bit-nim sistemom!Malo pogledaj a mozda ce se i neko jos javiti koji je vec imao iskustva sa driverima i podrskom za 64 bit-ni sistem.Mislim da tu problema nece biti ali ti se ipak informisi.Pozz.
:: Odlicna preporuka samo me brine rade li drajveri za ovu karticu na 64-bitnim sistemima posto znam da su se mnogi patili sa drajverima za Vistu za razne TV karte? :: :: Ovde pise Certified for Windows Vista ali to je mac sa dve ostice. Mozda nisam dobro precizirao, potrebna mi je podrska za 64-bitne sisteme. To mi mozda bude problem posto 32-bitne sisteme uopste vise ne koristim.
Evo, precesljah google i naleteh na par zaista interesantnih linkova. Neki kazu da im bas PVR3000 Deluxe ne radi pod 64-bit Vistom dok na zvanicnom sajtu pise da ima podrsku i za i XP 64-bit i Vistu 64-bit. Evo linka:
:: Evo, precesljah google i naleteh na par zaista interesantnih linkova. Neki kazu da im bas PVR3000 Deluxe ne radi pod 64-bit Vistom dok na zvanicnom sajtu pise da ima podrsku i za i XP 64-bit i Vistu 64-bit. Evo linka :: :: :: http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=32 :: :: Uzecu ovu ipak, dobra je stvarno, nema sta. Hvala. POZDRA :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.