Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Potrebna preporuka za TV kartu
STRANA 1 OD 1
nvidia8800 Potrebna preporuka za TV kartu 05.10.2007. 16:42 T5889

status: user
broj poruka: 168
Dobar dan svim forumasima,
Kao sto vidite iz naslova teme, potrebna mi je preporuka za kupovinu TV kartice do 100e koja ima podrsku za Vistu x64, naravno ukoliko imate iskustva sa nekom. Ukoliko i nemate, dajte mi bar predlog. Kartica mi je potrebna za kucnu upotrebu, da ima podrsku za FM i da moze da snima u nekom kvalitetnijem formatu, MPEG, AVI.

Iskreno, jedina racunarska komponenta sa kojom nemam nikakva iskustva je TV karta. Zbog toga Vas pitam za savet.

Hvala svim ljudima dobre volje.

POZDRAV
:: www :: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Samo ovo... 05.10.2007. 17:11 #29465

broj poruka: 18472
Leadtek
WinFast PVR3000 Deluxe
PCI, Interno, TV prijemnik, FM Radio, Daljinski upravljač 100 Eur

Leadtek
WinFast DTV2000 H
PCI, Interno, TV prijemnik, FM Radio, Daljinski upravljač 80 Eur

...ja imam ovu drugu DTV 2000H to je digitalno-analogna TV karta i uzeo sam je kad je izasla i platio 130Eur.Znaci karta je stvarno profesionalna i ima i vise nego sto ti treba.Ova druga je malo noviji model,mislim da tu nema nekih velikih razlika cak mislim da je DTV2000H i bolji.Mozes i sam da pogledas,evo ti adrese:

http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/default.asp?lineid=6&seriesid=26&chipseriesid=18

Ja nebi razmiljao ni o jednom drugom proizvodjacu jer smatram da nemogu da ponude kvalitet koji nudi Leadtek.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nvidia8800 odgovor 05.10.2007. 17:30 #29467

Odlicna preporuka samo me brine rade li drajveri za ovu karticu na 64-bitnim sistemima posto znam da su se mnogi patili sa drajverima za Vistu za razne TV karte?!

Ovde pise Certified for Windows Vista ali to je mac sa dve ostice. Mozda nisam dobro precizirao, potrebna mi je podrska za 64-bitne sisteme. To mi mozda bude problem posto 32-bitne sisteme uopste vise ne koristim.
SkyFire Re: odgovor 05.10.2007. 17:47 #29468

Izgooglaj malo,nebih da te 100% ubedim.Ja sam siguran da sa izborom moje karte neces imati problema sa 64 bit-nim sistemom!Malo pogledaj a mozda ce se i neko jos javiti koji je vec imao iskustva sa driverima i podrskom za 64 bit-ni sistem.Mislim da tu problema nece biti ali ti se ipak informisi.Pozz.

:: Odlicna preporuka samo me brine rade li drajveri za ovu karticu na 64-bitnim sistemima posto znam da su se mnogi patili sa drajverima za Vistu za razne TV karte?
::
:: Ovde pise Certified for Windows Vista ali to je mac sa dve ostice. Mozda nisam dobro precizirao, potrebna mi je podrska za 64-bitne sisteme. To mi mozda bude problem posto 32-bitne sisteme uopste vise ne koristim.
nvidia8800 evo 05.10.2007. 18:14 #29470

Evo, precesljah google i naleteh na par zaista interesantnih linkova. Neki kazu da im bas PVR3000 Deluxe ne radi pod 64-bit Vistom dok na zvanicnom sajtu pise da ima podrsku i za i XP 64-bit i Vistu 64-bit. Evo linka:

http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=322

Uzecu ovu ipak, dobra je stvarno, nema sta. Hvala. POZDRAV

SkyFire Re: evo 05.10.2007. 19:16 #29475

Neces pogresiti svakako.Nek te sluzi.Pozz.

:: Evo, precesljah google i naleteh na par zaista interesantnih linkova. Neki kazu da im bas PVR3000 Deluxe ne radi pod 64-bit Vistom dok na zvanicnom sajtu pise da ima podrsku i za i XP 64-bit i Vistu 64-bit. Evo linka
:: http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=32
:: Uzecu ovu ipak, dobra je stvarno, nema sta. Hvala. POZDRA
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs