Ako vec odvajas toliku lovu za monitor, za koji si i naveo da bi koristio najvise za filmove i igrice, verujem da ti je ostatak kompa poprilicno mocan da bi izgurao neke vece rezolucije u igrama. .) Probaj sa nekim od predlozenih ultra wide modela, samo naravno vidi ih prvo uzivo kako izgledaju i da li ti generalno lezi taj odnos stranica. Ako ne onda definitivno bih isao na nekog Dell-a od 27`, recimo U2713H, koji ima rezoluciju 1440p.
Ja ne bih vise u zivotu razmatrao ips monitor za filmove i igrice pored VA, pa cak i TN, vec samo za profesionalni rad. Razlika je velika, nema smisao.
:: Ako vec odvajas toliku lovu za monitor, za koji si i naveo da bi koristio najvise za filmove i igrice, verujem da ti je ostatak kompa poprilicno mocan da bi izgurao neke vece rezolucije u igrama. . :: Probaj sa nekim od predlozenih ultra wide modela, samo naravno vidi ih prvo uzivo kako izgledaju i da li ti generalno lezi taj odnos stranica. Ako ne onda definitivno bih isao na nekog Dell-a od 27`, recimo U2713H, koji ima rezoluciju 1440p :: ::
Iskreno to je dosta subjektivno, da li IPS, TN, ili sta li vec... Ja recimo imam Dell 24` IPS, 1200p, i odlican mi je, kako za svakodnevni rad tako i za gaming. Ono sto mi je najbitnije uopste me ne zamara, vrlo je prijatan za koriscenje, a slika je fenomenalna za moje potrebe.
Koliko mi se puta samo desilo da odem kod ljudi koji imaju neke stare izakane monitore i odmah u startu primecujem zamor, treperenje slike, razlivanje boja itd... I kad im kazem oni me bledo gledaju, kao ma daj sta lupas meni je super. .)
:: Ja ne bih vise u zivotu razmatrao ips monitor za filmove i igrice pored VA, pa cak i TN, vec samo za profesionalni rad. Razlika je velika, nema smisao :: :: :: :: Ako vec odvajas toliku lovu za monitor, za koji si i naveo da bi koristio najvise za filmove i igrice, verujem da ti je ostatak kompa poprilicno mocan da bi izgurao neke vece rezolucije u igrama. . :: :: Probaj sa nekim od predlozenih ultra wide modela, samo naravno vidi ih prvo uzivo kako izgledaju i da li ti generalno lezi taj odnos stranica. Ako ne onda definitivno bih isao na nekog Dell-a od 27`, recimo U2713H, koji ima rezoluciju 1440p :: :: :: ::
Nisam ovde bio par meseci pa vidim neke promene na berzi. Pocelo je da se gadja ovde sa lepim ciframa. Gde ste nasli nove drugare ? Sigurno su sa koledza ?
Pa ne bih rekao, mislim ostao sam nedorecen jer sam do sada jedno 3x pisao na ovu temu, dosta je:) kad bih bio subjektivan, rekao bih `ne svidjaju mi se ips i pls monitori`, ali posto sam objektivan, ips monitore deklarisem za profesionalni rad, a VA, i u krajnjem slucaju TN, i ostale koji zadovoljavaju kriterijume za filmove, igrice, mada neki koriste kvalitetne VA panele za profesionalni rad. A na losim monitorima naravno svako ko je imao ozbiljnije monitore odmah uocava razliku, ljudi koji ih imaju ne mare za monitor.
:: Iskreno to je dosta subjektivno, da li IPS, TN, ili sta li vec... Ja recimo imam Dell 24` IPS, 1200p, i odlican mi je, kako za svakodnevni rad tako i za gaming. Ono sto mi je najbitnije uopste me ne zamara, vrlo je prijatan za koriscenje, a slika je fenomenalna za moje potrebe :: :: Koliko mi se puta samo desilo da odem kod ljudi koji imaju neke stare izakane monitore i odmah u startu primecujem zamor, treperenje slike, razlivanje boja itd... I kad im kazem oni me bledo gledaju, kao ma daj sta lupas meni je super. . :: :: :: :: Ja ne bih vise u zivotu razmatrao ips monitor za filmove i igrice pored VA, pa cak i TN, vec samo za profesionalni rad. Razlika je velika, nema smisao :: :: :: :: :: :: :: Ako vec odvajas toliku lovu za monitor, za koji si i naveo da bi koristio najvise za filmove i igrice, verujem da ti je ostatak kompa poprilicno mocan da bi izgurao neke vece rezolucije u igrama. . :: :: :: Probaj sa nekim od predlozenih ultra wide modela, samo naravno vidi ih prvo uzivo kako izgledaju i da li ti generalno lezi taj odnos stranica. Ako ne onda definitivno bih isao na nekog Dell-a od 27`, recimo U2713H, koji ima rezoluciju 1440p :: :: :: :: :: ::
Nije vredan para. Ima manju radnu površinu od monitora od 27 inča, rezolucija iziskuje bolji GPU i ne podržavaju je sve igre.
:: DELL U2913W :: Nadji na youtube-u i internetu review ovog monitora :: :: Skoro se pojavio LG 34UM65-P ips :: :: Nisam koristio ove monitore pa bi zato bilo dobro da nadjes neki review :: :: :: Ako ces sa razdaljine od par metara da gledas filmove i igras igre onda uzmi tv a ako ces da sedis za stolom dok igras igre onda uzmi Dell p2414h :: ::
``keyboard is coated many times using a special brush made from the hairs of virgins`` Obradjena cetkicama koje su napravljene od pubicnih dlacica nedeflorisanih devojcica... :: :: Zelim da kupim novu tastaturu. Budzet mi je 100.000. Uglavnom ce biti koriscena za kucanje :: :: ::
Masina je MSI Z87 GD-65 gaming i7 4770k Kingston 16gb 1600 Gigabyte gtx 770 4gb 2x Samsung EVO 250gb
Pa ne znam koliko je taj 3d uopste usavrsen za gaming. A 120 herca mislim da se podrazumeva za taj novac. I niko se ne frlja sa ciframa, ako sam vec sklopio dobar racunar da mogu da uzivam u igricama, zelim i da slika bude prelepa.
Jedan drugar mi je preporucio za gaming neki Asus VG278H. Kaze da je odlican monitor. Kolko sam video ima 3D podrsku, i to dobijes cvidze uz njega, i 120 herca je. Da li neko zna nesto o tom monitoru?
Ne znam odakle ti ideja da će slika na 120hz da ti bude `prelepa`
:: Masina j :: MSI Z87 GD-65 gamin :: i7 4770 :: Kingston 16gb 160 :: Gigabyte gtx 770 4gb 2 :: Samsung EVO 250g :: :: :: Pa ne znam koliko je taj 3d uopste usavrsen za gaming. A 120 herca mislim da se podrazumeva za taj novac. I niko se ne frlja sa ciframa, ako sam vec sklopio dobar racunar da mogu da uzivam u igricama, zelim i da slika bude prelepa :: :: Hvala na odgovorim :: ::
Gomila spama i smaracine, a covek i dalje nema precizan i ispravan savet, pa da pomognem. Ovo sto je Solaja naveo je pogresno, em sto probija budzet, em sto ne vredi ni priblizno te pare, plus trebas imati duplo jacu masinu za takav monitor(ovde mislim na graficku kartu).
Batali tog Asusa(VG278H), ovako nesto je prava stvar:
Idi na njihov sajt i pogledaj sta sve moze ta njihova XL gejming serija, meni se najvise svidja opcija na samom monitoru, pomocu koje smanjujes sliku na 23, 21.5 inca i tako dalje, cak mozes i odnos stranica da korigujes...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.