Ne zelim IPS 27 inca dijagonala Mora da ima DVI Ne trebaju mi zvucnici ili bilo kakvi dodatni prikljucnci Ne zelim 3d Ne treba mi veci refresh rate od 60 herca Full hd rezolucija Ne zelim benko fox vox accer (sve sem njih je ok)
Za moje licne potrebe + posao (nije dizajn ili fotografija) + igranje. Ja se nisam gadio da na 24 inca igram na 1600x900 da bih izvukao prosecnih 60 frejmova, full hd imam i na televizoru 42 inca na kom se povremeno igram a uglavnom je za filmove. TV je full hd i apsolutno mi ne treba veca rezolucija ni na tv-u ni na monitoru, nisam previse zahtevan korisnik.
@Guest Ako si procitao ne treba mi 19 ili 23, nego 27 inca. A imali smo ih tone na proslom poslu ViewSonik monitora, naravno 22 i 24 inca, i nijedan nije imao problema sa slikom ili bilo cim drugim.
Zahtevi su ti krajnje cudni, imam utisak da si se iskompleksirao od silnih frejmova, herca, panela, pa sad nesvesno udaras kontru i zelis da kupis totalnu nebulozu...
Valjda se logicno namece neki IPS 24 inca za taj novac, s`obzirom da gejming nije primaran...
AMD FX-8320 4.95 Ghz @ Megahalems red GA-990FXA-UD3 (rev. 4.0) Kingston HyperX 2x4 gb 1800 MSI TF3 gtx 660 sli Samsung 120gb EVO CM V700 Samsung 2233rz 3D 120hz
:: Za moje licne potrebe + posao (nije dizajn ili fotografija) + igranje :: Ja se nisam gadio da na 24 inca igram na 1600x900 da bih izvukao prosecnih 60 frejmova :: full hd imam i na televizoru 42 inca na kom se povremeno igram a uglavnom je za filmove. TV je full hd i apsolutno mi ne treba veca rezolucija ni na tv-u ni na monitoru, nisam previse zahtevan korisnik :: :: @Gues :: Ako si procitao ne treba mi 19 ili 23, nego 27 inca :: A imali smo ih tone na proslom poslu ViewSonik monitora, naravno 22 i 24 inca, :: i nijedan nije imao problema sa slikom ili bilo cim drugim ::
Trenutno u ponudi kao best buy kod nas VA panel Benq 27` GW2760HM, kao kvalitetna zamena za onaj Samsung za koji sam ti rekao, kog nema trenutno, ima samo PLS koji je maltene kao IPS i 290eu. Jedino sto bi mozda tebi smetalo je sto ima fiksno nisko postolje..
Druze, ako neko nema komplekse to sam ja, zabole me za 4k rezoluciju, 120 herca, video sam, probao, lepo je sve to ali meni licno nije bitno niti presudno + toliki novac mi ne pada da dajem na te stvari. (Meni licno nepotrebno)
MENI full hd nije primitivna i prevazidjena rezolucija cak i vecim dijagonalama od 27, 60 frejmova je meni optimim za igranje i nisam gadljiv da smanjim detalje ili rezoluciju da bih to dobio (svako ima svoje prioritete)
Ja licno cenim sto vecu dijagonalu i u tome uzivam, i zato cu da uzmem 27 a ne 24 (trenutno imam 22) MENI je bitna velicina slike, tako bih pre uzeo 55 inca full hd tv nego tv od 32 incva prdavac sa 4k rezolucijom 3d wifi smart cuda muda.
Ko je meni ovde bitan ili da sam se svadjao sa nekim da kupujem sebi na stetu da bih terao kontru nekome eto iz inata?!
Full HD je itekako rudimentalna i prevazidjena rezolucija (jos malo pa da kazemo ` it`s so 90`s ` )...to naravno pod uslovom da u monitor gledas sa daljine od 0-20cm ... Najbolje da odes u prodavnicu u kojoj je izlozeno vise monitora i pogledas sta tvom oku godi posto je to dosta subjektivno... Nemoj mnogo da se vezujes za marke, nije to uvek presudno... Mada, ako narucujes pouzecem, uvek postoji sansa da ti padne los primerak dobrog monitora...
@Dexter Samo da znas da taj monitor koji planiras da uzmes ima tn panel i za njega se dobija kraca garancija. Bolje uzmi monitor sa ips, va ili pls panelom. Dell p2414h ima flicker free ips panel koji bi trebalo manje da zamara oci. Na youtube-u mozes da vidis poredjenje ips i va panela.
Pa dobro nece skakati po monitoru i sve sta je vec navedeno u klipu, ali stvarno mislim da nema potrebe ulaziti u vecu dubiozu i objasnjavati da pored onog Della kog sam mu predlozio je stvarno budalastina kupiti monitore koje on ima u razmatranju...
AMD FX-8320 4.95 Ghz @ Megahalems red GA-990FXA-UD3 (rev. 4.0) Kingston HyperX 2x4 gb 1800 MSI TF3 gtx 660 sli Samsung 120gb EVO CM V700 Samsung 2233rz 3D 120hz
:: Nisam znao da ce dexter da drzi monitor napolju na suncu i da udara po njemu. ::
Q6600 @ 3.4Ghz | P5Q3 | Asus 280X DC2T | 2x4gb Crucial Ballistix@1600mhz | Samsung Evo 840 240gb| WD black 1tb| 750W cft-750-14cs | NZXT Tempest Evo
:: Pa dobro nece skakati po monitoru i sve sta je vec navedeno u klipu, ali stvarno mislim da nema potrebe ulaziti u vecu dubiozu i objasnjavati da pored onog Della kog sam mu predlozio je stvarno budalastina kupiti monitore koje on ima u razmatranju.. :: :: AMD FX-8320 4.95 Ghz @ Megahalems re :: GA-990FXA-UD3 (rev. 4.0) :: Kingston HyperX 2x4 gb 180 :: MSI TF3 gtx 660 sl :: Samsung 120gb EV :: CM V70 :: Samsung 2233rz 3D 120h :: :: :: Nisam znao da ce dexter da drzi monitor napolju na suncu i da udara po njemu. :: :: ::
ne znam za monitor, vidim da su altijevci digli cene relativno starog modela za ips i to za 4-5k (za 24`), sto je bezobrazluk. 27` je poveliko, pa je najbolje da sam uzivo presudis.
zanima me sta si uradio sa onim podmetacem za monitor, ne mogu da nadjem temu.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.