Testirao sam sapphire 7850 sve testove prolazi bez problema ocene su ok ali se desava da u igrama treperi, horizontalne linije, ebeni frejmovii.To treperenje nije stalno i nema ga u svakoj igri.U BatmanAC ga nema u crysis2 jedva primetno ali u Wot-u treperi ko blesavo narocito kada se udje u podesavanja. Tokom igranja nekad treperi nekad ne, nekad vise nekad jedva primetno isto je i sa vsync i bez njega.Menjao sam dvi konektor,kabl za monitor,drajver 14.4 i 13.12 i problem je isti.
Da li postoji neko podesavanje u drajverima ili neko drugo `bezbolno` resenje za ovaj problem?
Da to je ta uzeo sam da je istestiram jer ovaj sto je dobio u zamenu nema vremena covek radi pa me zamolio da odradim testove cisto iz radoznalosti.Ovo treperenje je jedini problem koji sam primetio.Graficka je inace tiha i hladna.
Meni je bio problem sa jednom grafickom tako... Samo sto je kod mene svuda blago treperilo. I cim sam smanjio sa ``nativne`` rezolucije onda je prestalo :) Probaj nista ne moze da te skodi :)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.