Nemam iskustva sa slicnim karticama, ali razmisljanje mi ide u sledecem pravcu. Ako oces da igras igrice, ove kartice su vise nego jadne da izvuku nove naslove ( DX10), a neces se usreciti ni sa DX9 igrama, jer im opet i za to fali sirove snage. Ja bih ti preporucio da uzmes neku 79xx varijantu, da bar mozes DX9 da igras ko covek, a da kupis DX10 karticu, tek kad skupis novca za 2900/8800 varijantu.
Ako bas moras da biras izmedju ove dve, koliko sam citao po forumima mislim da je radeon bolji. Ako nista drugo, bar daje bolju sliku u 2D, a igrice ionako neces moci da igras:)
imam ati eah2600xt i ja sam prezadovoljan! medal of honor airborn gura glat! ali ima jedna zackoljica kad kartici fali memorija onda koristi sistemsku tako da ako nemas barem 1,5 giga moraces da je dokupis! sve u svemu ja sam zadovoljan sa njom! nemoj koristiti programe za klokovanje jer ce ti blokirat vec skini naj novije catalist drajvere i tu imas opciju za klokovanje koja radi!!! NISTA BEZ ATIJA!
diff 625/1800 Mhz...memorija je deklarisana na 1.0 ns,sto digitronom dodjes do zakljucka da bez problema radi na 2000 Mhz,sto je potvrdjeno u praksi.Svaki sledeci Mhz ne garantujem...Jezgro se potera na 650,nista vise...i zvizni svaku igru na high...
:: Ako moze da udje u tvoj budzet.. :: :: diff 625/1800 Mhz...memorija je deklarisana na 1.0 ns,sto digitronom dodjes do zakljucka da bez problema radi na 2000 Mhz,sto je potvrdjeno u praksi.Svaki sledeci Mhz ne garantujem...Jezgro se potera na 650,nista vise...i zvizni svaku igru na high.. :: :: ::
Wow ..da javimo onda Nvidia-ji da su se zeznuli i da prestanu da proizvode 8800 i sve nadolazece modele, kazes kartica od 100e tera sve na max? pretpostavljam iz licnog iskustva to govoris? verovatno si cepao i lost planet u 1920 x 1280 u dx 10 sve na max ? Blago tebi ti si miran bar narednih 4-5 godina
Ne moze da tera sve na high i to svi znaju..nema potrebe za svadjom oko toga da li moze da tera sve na max-u,jer sve zavisi od rezolucije u kojoj se igra,i naravno od ostatka racunara...To je ok kartica za tu lovu..i odlicno se klokuje,ali nemoj ocekivati neko cudo od nje...pozz
Ajd sad! Koliko nas ima monitore za tu rezoluciju??? Nemoj ni ti da ga preterujes. Covek je mislio na rezolucije od 1024*768 ili max 1280*1024. Na tim rezolucijama ce moci da igra skoro svaku igru na high detaljima.
:: :: :: :: Ako moze da udje u tvoj budzet.. :: :: :: :: diff 625/1800 Mhz...memorija je deklarisana na 1.0 ns,sto digitronom dodjes do zakljucka da bez problema radi na 2000 Mhz,sto je potvrdjeno u praksi.Svaki sledeci Mhz ne garantujem...Jezgro se potera na 650,nista vise...i zvizni svaku igru na high.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: Wow ..da javimo onda Nvidia-ji da su se zeznuli i da prestanu da proizvode 8800 i sve nadolazece modele, kazes kartica od 100e tera sve na max? pretpostavljam iz licnog iskustva to govoris? verovatno si cepao i lost planet u 1920 x 1280 u dx 10 sve na max ? Blago tebi ti si miran bar narednih 4-5 godina
Znam ja savrseno dobro sta moze ta karta i sta je mislio, samo me nervira kad dodjem i procitam i kad pocne neko da me ubedjuje (a bilo je 100 takvih postova dosad) kako sa celeronom na 2.6 256 rama i 8500 gt cepa bioshock na maximumu, ma daj molim te vise, odrastite (na te klince od ranije govorim )
Ej,imam Asusa eah2600XT i prezadovoljan sam sa njom pa bih ti preporucio da batalis PRO verziju jer XT nije nesto skuplja,i ima brzu memoriju 256DDR3,ja sam je platio 110 eura,neces se pokajati
Ej,imam Asusa eah2600XT i prezadovoljan sam sa njom pa bih ti preporucio da batalis PRO verziju jer XT nije nesto skuplja,i ima brzu memoriju 256DDR3,ja sam je platio 110 eura,neces se pokajati
2600xt je odlicna kartica,ali je po meni mnogo bolja 8600gt sa hardverskim oc-om...Ati neka uzme samo ako nece da klokuje i ako mu trebaju podrske za video enkondiranje koje nVidia nema....
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.