ja bi na tvom mestu opravio smugsmug 793s , jer ona oba ova dell-a sisa u tezini i zauzecu
realno , isti q oba modela. oba su ips i oba imaju ODLICNU sliku.
ja na stolu imam od presle nedelje P2414H i jos sam pod utiskom , taj utisak ne popusta vec 7 dana :) , a prethodni monitor mi uopste nije bio krs , smugsmug 206bw sa extra kvalitetnim TN panelom i prejakim osvetljenjem od 6 lampi . Ali u odnosu na IPS stvarno neuporedivo.
Ne znam koliko mi se isplati da popravljam starog Sync Mastera, koliko traze majstori za to u proseku? Imate li neki bolji predlog od ovih dellova, neki monitor koji se bas dobro pokazao? Nigde ne mogu da nadjem u prodaji LG 236. sta je bilo sa njim? Iskreno, uzimao bih monitor sa IPS panelom... Uglavnom ce se koristiti za Visual Studio, mozda malo web dizajna i ponekad League of Legends :)
Iskren da budem, ne prelazi mi se sa konja na magarca(mislim na kvalitet slike) :) A i skupljao sam novac za ovog della, kvar na monitoru mi je samo bio razlog da monitor kupim ranije. Imas li neki savet za mene za monitor u ovom cenovnom rangu?
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.