jel zna neko gde ima da se kupi kuler za gainwarda 8600gt gs, dimenzija 75x75mm, sa dve zice(moze i 3)? bitno je da nije zapecacena plastikom, kao ova nesrecna fabricka... unapred hvala na odgovorima!
daj, nemoj me zezati da Gainward pravi lose cooler-e, nemoj se zezati, ako mislis da se graficka puno greje, veruj mi da je normalno, nema potrebe da menjas cooler, imas firme koje prave raznorazne coolere, jedne od najboljih su Zalman, CoolerMaster, Thermaltake, ali Gainward ima extra hladjenje, tako da bolje razmisli, ne zuri...
:: daj, nemoj me zezati da Gainward pravi lose cooler-e
nigde nisam rekao da gw pravi lose kulere. mada, u mom slucaju, napravio je najgoru mogucu vrstu -pisti i stekce i nikako nece da rikne vec duze vreme(1 ~ 2 nedelje), tako da ne mogu nista da uradim sa njim...
::nemoj se zezati
veruj mi da mi vise nije nimalo do zezanja, poludecu od ovoga...
:: ako mislis da se graficka puno greje, veruj mi da je normalno, ne greje se ona puno(najcesce), oko 40`C. ali jednom sam (softverski) restartovao komp i dok se ponovo palio, kuler je krenuo da kresti. cim je digao xp pogledam temp -51`C!!! pogledam u kuciste i vidim ga kako/koliko se spoooooooooro vrti. sada se makar vrti ali ne mogu da spavam pored tolike buke. pre 2 nedelje ga uopste nisam nocu gasio, a sada svako vece!
::nema potrebe da menjas coole
mislim da sam naveo savrsen razlog da ga promenim:-((((
::, imas firme koje prave raznorazne coolere, jedne od najboljih su Zalman, CoolerMaster, Thermaltake, ali Gainward ima extra hladjenje, tako da bolje razmisli, ne zuri..
ok, ali koji ima li neki koji moze da se stavi u onu gainwardovu ukrasnu resetku(ne znam sta bih radio sa njom odvojeno...) i da ima 75mm? ako nema, koji bi ste mi vi preporucili model? cena recimo do max 15e verujem da bi bila dovoljna, za sve preko toga prodajem grafu..:-)
ako neko zna neku radnju posvecenu hladjenju kompjutera, molim da mi kaze ovo je izludjujuce....
izvinjavam se, verovatno zvucim iznervirano, ali morate me shvatiti, pustio sam glasnu muziku da ne bih slusao jedan jedini kuler...
Za 15 eura imas Cooler Master Cool Viva z1..i to je ok VGA cooler..Ako bi pak zeleo nesto od Zalmana morao bi da izdvojis 35 eura i vise..ali mislim da ti to nije potrebno..pozz
izgleda ok, ali ne znam koliko je pametno stavljati pasivan kuler na kartu koja je pravljena za klasican ventilator?... i da li je `slot` za kulere standardan na grafickim kartama, ima li razlicitih dimenzija u toj oblasti?
Nikolas
:: Za 15 eura imas Cooler Master Cool Viva z1..i to je ok VGA cooler..Ako bi pak zeleo nesto od Zalmana morao bi da izdvojis 35 eura i vise..ali mislim da ti to nije potrebno..poz :: :: ::
Ne znam stvarno...mozda je najbolje da zamenis grafu,ako je jos pod garancijom...ako ne pogledaj da li neko po oglasima prodaje kuler bas za tvoju kartu,pa kupi...
stara je manje od dva meseca(od ukupno 3god), a lik mi je rekao da njihov snabdevac kulere iskljucuje iz garancije... ne znam da li je mozda bolje da je prodam, da se vise uopste ne mucim sa time?... Nikolas
:: Ne znam stvarno...mozda je najbolje da zamenis grafu,ako je jos pod garancijom...ako ne pogledaj da li neko po oglasima prodaje kuler bas za tvoju kartu,pa kupi.. :: :: ::
evo sad bas nesto gledam ovaj asus/gigabyte/sapphire ati 2600xt, nije mnogo skuplji a meni se cini da je inace bolji... sta mislis o tome? da li bi to bila dobra zamena za moju kartu? Nikolas
:: stara je manje od dva meseca(od ukupno 3god), a lik mi je rekao da njihov snabdevac kulere iskljucuje iz garancije... ne znam da li je mozda bolje da je prodam, da se vise uopste ne mucim sa time?.. :: Nikola :: :: :: Ne znam stvarno...mozda je najbolje da zamenis grafu,ako je jos pod garancijom...ako ne pogledaj da li neko po oglasima prodaje kuler bas za tvoju kartu,pa kupi.. :: :: :: :: :: ::
2600xt je u rangu sa 8600gt,ali se ne klokuje tako dobro kao 8600...Na tvom mestu ja bih ipak malo se vise raspitao za tu garanciju u vezi kulera,nesto mi tu nije ok,ali je moguce da su u pravu..Ako vec menjas grafu uzmi istu ili pogledaj Palit 8600gt koja je hardverski klokovana.Jeftinijaja je od gw za nekih 10-20 eura,a ima ok performanse...Ne znam kakva je Palit kompanija,pa se malo vise raspitaj i o njoj,ako se za nju odlucis..pozz
razmislicu jos malo sta da radim, pa ako ne nadjem odgovarajuce resenje, izdajem oglas...:-) raspitacu se jos malo za te graficke... hvala na pomoci! poz Nikolas
:: 2600xt je u rangu sa 8600gt,ali se ne klokuje tako dobro kao 8600...Na tvom mestu ja bih ipak malo se vise raspitao za tu garanciju u vezi kulera,nesto mi tu nije ok,ali je moguce da su u pravu..Ako vec menjas grafu uzmi istu ili pogledaj Palit 8600gt koja je hardverski klokovana.Jeftinijaja je od gw za nekih 10-20 eura,a ima ok performanse...Ne znam kakva je Palit kompanija,pa se malo vise raspitaj i o njoj,ako se za nju odlucis..poz :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.