sta je sa ovim najnovijim igrama,skoro nijedna ne podrzava AA & AF ?! npr. BIOSHOCK,MOH-AIRBORNE,STRANGLEHOLD...dobro,za BIOSHOCK moze da se namesti u driverima za graficku da bude aktiviran i AA & AF,ali ove druge dve ne reaguju na podesavanja u driverima u tom smislu,i pored aktiviranja u driverima u igrama ne radi ni AA ni AF...prosto ne mogu da verujem da ne mogu da igram ove igre sa AA...navikao sam...smeta mi izrazito nazubljenje na ivicama...npr. u STRANGLEHOLD-u je bas izrazeno!!! sve igre igram na rez. 1280x1024 jer imam dobru mashinu,ali ne vredi,smeta mi bas bez AA! u cemu je fora,zasto to rade,ne mogu da verujem...?
Bioshock je izrazito `ruzna` igra pa joj treba AA, kao i MOH:A...i ja sve to cepam na max, pa mi nije palo na pamet AA koliko su predivne igre....mada znas kako kazu rdjavom k....i dlaka smeta...
Koje bese grafu ti vozis?Jel ti ono rece da si iz Valjeva?
:: :: :: Bioshock je izrazito `ruzna` igra pa joj treba AA, kao i MOH:A...i ja sve to cepam na max, pa mi nije palo na pamet AA koliko su predivne igre....mada znas kako kazu rdjavom k....i dlaka smeta.. :: :: ajd uzdravlje :)
U jes` Boga mi,sad se secam,imali smo neku raspravu oko Lost Planeta i ne optimizovanosti igre,sad mi bas pade na pamet odakle se znamo kad rece koje karte imas .Izvini,neko rece da je iz Valjeva pa sam slucajno prepisao tebi.Nije ni cudo sto vozis sve u full-u kad imas 8800..
P.S.Sad sam nasao,NastyB je iz Valjeva,izvini jos jednom na gresci...
:: :: :: :: 8800 gts kao i 7950 gt kad te bas interesuje .... pogresio si kad si setao po Valjevu, nisam ja odatle kolega....
Kad vec rece da si iz Valjeva.Ima li kod vas kakva ozbiljnija radnja za kompjuterske komponente osim one male radnje u Karadjordjevoj?
:: :: P.S.Sad sam nasao,NastyB je iz Valjeva,izvini jos jednom na gresci... :: :: Da, jesam iz Valjeva. I ja imam 8800, šibam sve u full na 225BW i ne kapiram koji će mi antialiasing... :: :: Šala :: Pozdrav.
:: Kad vec rece da si iz Valjeva.Ima li kod vas kakva ozbiljnija radnja za kompjuterske komponente osim one male radnje u Karadjordjevoj?
Ima, na uglu Karađorđeve i Uzun Mirkove, kod `Remonta` i zove se `Uridium`. Ako nešto nemaju trenutno, za dva dana mogu da nabave. Kad sam kupovao novi komp, napravio sam spisak komponenti koje želim, odneo kod njih i u roku od tri dana su mi nabavili sve. A baš sam bio cepidlaka. Takođe ima i `ControlPoint` preko puta hale sportova (opet u Karađorđevoj, šta se može kad smo malo veća selendra), ali je Uridium malo jeftiniji i pouzdaniji. Uf, ovo nije reklama...više informacija...
Ma bio sam tu pa mi radnja deluje bas siromasno,sve sto sam pitao malo extremnije nemaju pa cak ni nesto bolje a kamo li 8800GTX i sl ?Jos su mi se iscudili sta trazim,kao da sam pao sa Marsa.Zato sam pitao,cudi me velik grad a tako slabo snabdeven pc opremom.Off topic ali sta ces,morao sam da se ubacim ovde.Pozdrav.
:: :: Kad vec rece da si iz Valjeva.Ima li kod vas kakva ozbiljnija radnja za kompjuterske komponente osim one male radnje u Karadjordjevoj? :: :: Ima, na uglu Karađorđeve i Uzun Mirkove, kod `Remonta` i zove se `Uridium`. Ako nešto nemaju trenutno, za dva dana mogu da nabave. Kad sam kupovao novi komp, napravio sam spisak komponenti koje želim, odneo kod njih i u roku od tri dana su mi nabavili sve. A baš sam bio cepidlaka. Takođe ima i `ControlPoint` preko puta hale sportova (opet u Karađorđevoj, šta se može kad smo malo veća selendra), ali je Uridium malo jeftiniji i pouzdaniji :: Uf, ovo nije reklama...više informacija...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.