Interesuje me koji je najbolji izbor graficke karte po ceni od 100 do 120 eura,prvenstveno me interesuje zbog igranja novijih igrica? Sta je najbolji izbor u tom rangu cene i dal se isplati kupovati polovnu grafiku? Misli da moja konfiguracija nije potrebna za ovu temu ali nek se nadje: Intel Pentium D 3.00Ghz 2Gb DDR2 800Mhz Grafika ???
ovu kartu nisam probao ali Gainward BP8600GT glh rezoluciji 1680x1050 na high podeshavanjima u Medal of Honor Airborne daje 30-35 frejmova,Bioshock 20-25. trebalo bi da i taj palit radi slicno za manje para.
hahaahha o Boze dragi ...to sto si ti `lupio pa ostao ziv` nemoze ni 8600 gts koji je bar za 30 % brzi a ne karta koja je u rangu i sporija od 7900 gs a ona to ne moze
:: :: hahaahha o Boze dragi ...to sto si ti `lupio pa ostao ziv` nemoze ni 8600 gts koji je bar za 30 % brzi a ne karta koja je u rangu i sporija od 7900 gs a ona to ne moz :: :: :: http://www23.tomshardware.com/graphics_2007.html?modelx=33&model1=855&model2=712&chart=29 :: :: :: Koja bi onda bila poenta serije 8800 i njihove cene od 300 e + kad sa krsem od 100e `mozes da igras sve igre na max i to pri 1920 x 1280 `
Nije lupio. Ja imam Palit 8600GT Sonic i radi mi MOHA 1680x1050 na high, a bioshock nisam probao ali koliko sam cuo bolje je potimizovan. Palit je poprilicno isto sto i Gainward, cak kruze glasine da ce Palit da otkupi Gainward, ali da ga nece gasiti nego ce se i dalje proizvoditi. Ima na benchmarku test Palita.
OK,skapirao sam da je definitivni bolje uzeti NVidia nego ATi graficku,ali dal je to jedina kvalitetnija katica u toj ceni,mora da ima jos neka graficka koja je u okviru cene od 100 do 120e.....a ono sto sam zaboravio da dodam je da imam monitor TFT 20` Wide i trebalo bi da imam sto bolju grafiku kako bi mogla bez problema da izvuce 1680x1050 px rezoluciju...eto sad ce vam mozda biti lakse da mi pomognete
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.