nesto od novijih igrica u skromnim detaljima i manjoj rezoluciji 19-ice monitora graficka kartica Sapphire 6570 1gb,128bit???ne treba 60 frejmova ili vise da ima,samo da je igrivo recimo cod 6,ghost recon-future soldier i slicni naslovi..... kombinacija je 8gb ddr3 rama,i kvad kor phenom 955...
odlicno resenje kada zelim to da saznam za sopstveni komp,ali meni je drug trazio preporuku za njegov komp,tj zapeo za ovu grafiku jer je nasao jeftino sa garancijom,pa zeli da zna da li moze makar nesto novije poterati.... zato pitam na forumu,oslanjajuci se na iskustva strucnijih ljudi koji su imali karticu ili neku priblezne snage kao ova..
Imam bas tu trenutno (prolazno resenje) u racunaru,sluzi mi samo za wot,ostale igre sam probao na 1366x768 rezoluciji koja je standard za 19 (18,5) inca monitore:
Battlefield 4 medium detalji,preko 30 fps Assassins creed 3 max detalji bez AA,preko 30fps Company of Heroes 2 sam probao na kratko,high detalji bez problema
Naravno preporuka ide za jacu grafu,posebno uz taj phenom.
e bas ti hvala,ovo i jeste neko prelazno resenje,ici ce grafa od jedno 150 evrica kad bude skupio pare za mesec-dva,a ova je prelazno resenje,za 20eura sa garancijom dobija gorepomenutu graficku od komsije,mislim da vredi....jos i nisu tako lose rezolucije i detalji koje si naveo u igricama,bice to igrivo sasvim dovoljno dok ne dodje prava graficka....stara 6790 mu je otisla u vecna lovista:(((
:: Imam bas tu trenutno (prolazno resenje) u racunaru,sluzi mi samo za wot,ostale igre sam probao na 1366x768 rezoluciji koja je standard za 19 (18,5) inca monitore :: :: Battlefield 4 medium detalji,preko 30 fp :: Assassins creed 3 max detalji bez AA,preko 30fp :: Company of Heroes 2 sam probao na kratko,high detalji bez problem :: :: Naravno preporuka ide za jacu grafu,posebno uz taj phenom :: ::
fps naslovi su graficki zahtevniji, dok MMO i RPG vise vole procesor i takt istog, ali i sto se tice fps naslova procesor je taj koji odrzava minimalni frejmrejt u situacijama guzvanja i opste gungule...
Sve u svemu intel sve to lakse podnosi, a AMD sa ovim silnim jezgrima(i sumanutom potrosnjom) uzimaju ljudi kojima treba za render dosta jezgara, pa da ne pucaju mnogo jevreja za skupe intel x79 platforme, kvad canel sisteme, skupe memorije i tako dalje.
:: Ja bih mu ipak predlozio ako moze da uzme bez grafike pa nek uzme neku 6870/7770 polovnu da moze da se igra ko covek. :: :: FPS naslovi su obicno najzahtevniji, tako da ne znam bas kako ce da se igra sa tom 6570 ::
Zesce si se utripovao za AC 3, nema sanse bilo kakvi high detalji preko 30fps ja sam igrao na high sa 6870 pa sam imao u Bostonu jedva 25 30 u guzvi, samo na medium(tj igri je to minimum) imao preko 30 ali su onda teksture ocajne....
Sto se tice direktno vezano za temu, ja to ne bih stavljao u racunaru duze od recimo max mesec dana, nista novo nema da mrdne vise od 30 mozda 40ak fps sa medium detaljima sto je gornja granica!
:: :: Assassins creed 3 max detalji bez AA,preko 30fp :: Company of Heroes 2 sam probao na kratko,high detalji bez problem :: :: Naravno preporuka ide za jacu grafu,posebno uz taj phenom :: ::
Nisam se ja utripovao nego si ti neiformisan,AC 3 trazi veoma jak cpu za boston,npr neki noviji intelov i5 bar,imao sam isti problem onda pa sam malo proguglao citao forume,rekli su da rese zahtevnost ali izgleda dan danas nisu. Znaci nije te kocila ta 6870 u bostonu nego tvoj phenom,ja sam ovih 30fps naveo van bostona tj u prirodi (sa nekim manjim selom).
:: Zesce si se utripovao za AC 3, nema sanse bilo kakvi high detalji preko 30fps ja sam igrao na high sa 6870 pa sam imao u Bostonu jedva 25 30 u guzvi, samo na medium(tj igri je to minimum) imao preko 30 ali su onda teksture ocajne... :: :: Sto se tice direktno vezano za temu, ja to ne bih stavljao u racunaru duze od recimo max mesec dana, nista novo nema da mrdne vise od 30 mozda 40ak fps sa medium detaljima sto je gornja granica! :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2GB DDR3 1600MH :: Kingston 4GB DDR3 1600Mh :: WD10EARS 1T :: Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 8.1 RTM 9600 64-bit :: :: :: :: :: :: Assassins creed 3 max detalji bez AA,preko 30fp :: :: Company of Heroes 2 sam probao na kratko,high detalji bez problem :: :: :: :: Naravno preporuka ide za jacu grafu,posebno uz taj phenom :: :: :: ::
iskopirao sam sad recomended: Core 2 Quad Q6400 2.13GHz Phenom 9550 Quad-Core, dakle nema govora da cpu koci igru, igra je neoptimizivoana do bola u pojedinim(da ne kazem u svim) delovima tako da nije do cpu, a i da je cpu probao sam sa 6 jezgra i isti p, jos sa tom grafikom na daj boze da se udje u grad.....
:: Nisam se ja utripovao nego si ti neiformisan,AC 3 trazi veoma jak cpu za boston,npr neki noviji intelov i5 bar,imao sam isti problem onda pa sam malo proguglao citao forume,rekli su da rese zahtevnost ali izgleda dan danas nisu :: Znaci nije te kocila ta 6870 u bostonu nego tvoj phenom,ja sam ovih 30fps naveo van bostona tj u prirodi (sa nekim manjim selom) :: :: :: :: :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: :: MSI 870S-C4 :: :: Patriot 2GB DDR3 1600MH :: :: Kingston 4GB DDR3 1600Mh :: :: WD10EARS 1T :: :: Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR :: :: OCZ MXS-PRO 600 :: :: Windows 8.1 RTM 9600 64-bit :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Assassins creed 3 max detalji bez AA,preko 30fp :: :: :: Company of Heroes 2 sam probao na kratko,high detalji bez problem :: :: :: :: :: :: Naravno preporuka ide za jacu grafu,posebno uz taj phenom :: :: :: :: :: ::
Taj deo asasina je katastrofa optimizovan, uzasno optimizovan, cela igra, neki delovi vise neki manje ali generalno igra radi lose.
To se najlakse vidi kad stavis ultra high sve, graficka i cpu rade sa 80% snage a ti imas 40 fps-a, smanjis sve na low pa imas 50 fps-a a cpu i gpu usage su opet daleko od maximuma...
Manite se benchmarkovanja i sta je bolje na lose optimizovanim igrama, sto se niko ne hvata za bioshock 3 gde sve pristojne karte i svi solidni procesori rade jako lepo na svim zivim detaljima?
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.