Pozdrav ljudi, malo sam u autu, ne pratim vise komponente kao ranije, pa ne znam trenutno stanje. Imam 4870 i kao doslo vreme za zamenu, pretpostavljam da mogu da je udomim za 20-30 evra, dodam 70-ak i pazarim bolju. Nebitno da li crvena ili zelena etiketa. Negde sam naleteo na gtx 560 phantom, ali je nemaju na stanju. Da li je uopste moguce naci kartu ispod 100 evra, a da je magistrala 256bit? Hvala...
Re: Neki se, ovde, razumeju u prerije, ali ne i u periferije.
14.08.2014. 12:27
status: user broj poruka: 6102
A grafička je znači periferni uređaj? Torto, bolje ćuti, manje su šanse da ispadneš glup.
@limbonic Ti bi izgleda jednu starudiju da zameniš drugom. Novo, a čestito, za 100 evra teško da ima. Pošto se često pominju neke polovne R9 270X za oko 100 evra to bi ti bio najbolji izbor. Sve ostalo, novo, je manje-više buranija, i jedva ispunjava neki trenutni minimum za igranje.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V7
Ja sam prodao jednu 4870 pre 2 nedelje za 3500, nemoj da ides ispod ~3200.
Nadji na kupujem prodajem/bench forumu/pcaxe forumu neku 270x za 90-100e, i da je rudarila, ako dobijes garanciju bas te briga. Sto se tice modela, msi gaming je dobar, i powercolor pcs+ (ali ima dosta kracu garanciju). Sapphire dual X je cesto bucan, to im je value model, njih bih izbegao iskreno. Mada mozda budes imao srece.
Q6600 @ 3.4Ghz | P5Q3 | Asus 280X DC2T | 2x4gb Crucial Ballistix@1600mhz | Samsung Evo 840 240gb| WD black 1tb| 750W cft-750-14cs | NZXT Tempest Evo
Podji od toga da su sve na oglasima rudarile bez obzira sta prodavac rekao, pa u rasponu 10K-13K bi trebalo da se nadje. Uz malo cenkanja ima da ode .)
:: Podji od toga da su sve na oglasima rudarile bez obzira sta prodavac rekao, pa u rasponu 10K-13K bi trebalo da se nadje. Uz malo cenkanja ima da ode . :: :: Evo primera radi: http://www.kupujemprodajem.com/Saphire-dual-x-r9-270x-2G-GDDR5-OC-Boost-14400509-oglas.htm?filter_id=27729 :: :: PS: Naleteo sam na oglas, nikoga ne reklamiram samo dajem primer za polovnu kartu od ~100e : :: :: :: :: :: :: Uh, a gde naci R9 270 za 100 jura :: :: :: ::
Hvala drugari, popratio sve linkove koje ste ponudili i na kraju je ostala u opticaju samo ova koju je Dexter linkovao, otisao kod njega, probao i pazario. Ostale su ili prodate ili sumnjivog porekla :) Ova `Dexterova` ima garanciju jos 2 i po godine, tako da i ako toliko izdrzi bicu zadovoljan. Kostala je 120, nova trenutno najjeftinija je 21k dinara. Mozda sam pogresio, mozda ne, vreme ce pokazati... :) Pozz, hvala jos jednom. 4870 se prodaje bez pakovanja i dodataka, pa ako nekog zanima javite se...
Nek te u zdravlju sluzi, imao sam i 280x i 270x gejming edicije. Necujne karte po mom ukusu.
Pozdrav.
:: :: Hvala drugari, popratio sve linkove koje ste ponudili i na kraju je ostala u opticaju samo ova koju je Dexter linkovao, otisao kod njega, probao i pazario. Ostale su ili prodate ili sumnjivog porekla : :: Ova `Dexterova` ima garanciju jos 2 i po godine, tako da i ako toliko izdrzi bicu zadovoljan. Kostala je 120, nova trenutno najjeftinija je 21k dinara. Mozda sam pogresio, mozda ne, vreme ce pokazati... : :: Pozz, hvala jos jednom :: 4870 se prodaje bez pakovanja i dodataka, pa ako nekog zanima javite se.. ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.