Pozdrav ljudi koliko vredi ova karta kod nas? Imam jedan primerak koji je jako lepo očuvan, jako malo radio i kao nov je i u garanciji do decembra 2015. Ako nekoga odavde zanima mogu slike da pošaljem. Hvala unapred
Ok hvala vam, stavih za 130 pa ako ode, ode, ako ne neka je.. mozda ustinem 5/10e max ako baš ne ode za mesec dana ali posle toga zaista služice kao pomoć ako postojeća crkne..
:: 21 000 din je najjeftinija 270x nova, ti imas i racun i garanciju za tu tvoju :: realno oko 15 000 din vredi :: :: kako rece dexter013 realno bi bilo 15000din ali mislim da ce ti vecina ponuditi 100e kako i :: rece VMARC...
Kad postojeca odrudari svoje :) E, salim se, ali procena je ozbiljna. Problem je sto rudara 270x imas na oglasima koliko hoces, a cenu im ubiVaju 280 ice, koje vec mogu da se uzNu za 150+€. `Sve kao nove, 2-3 igrice odigrale` (sto je u neku ruku i tacno :) Ako budes strpljiv i posto ti se ne zuri, pre ces je prodati poznaniku za tu cifru nego na oglasima. Gud lak .) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: Ok hvala vam, stavih za 130 pa ako ode, ode, ako ne neka je.. mozda ustinem 5/10e max ako baš ne ode za mesec dana ali posle toga zaista služice kao pomoć ako postojeća crkne. :: :: :: :: 21 000 din je najjeftinija 270x nova, ti imas i racun i garanciju za tu tvoju :: :: realno oko 15 000 din vredi :: :: :: :: kako rece dexter013 realno bi bilo 15000din ali mislim da ce ti vecina ponuditi 100e kako i :: rece VMARC...
pa jbem ga ovo je valjda najjači model x270, videh neko okačio za 2xxe na KP, svakako da je to cena da se nasmeješ ali baš 100e je 50% što je meni onako bezsmisao.. ovo je više stvar principa nego cenkanja i sitničarenja ako ode tako ode ako ne, otići će nekom u familiji x)
:: Kad postojeca odrudari svoje : :: E, salim se, ali procena je ozbiljna. Problem je sto rudara 270x imas na oglasima koliko hoces, a cenu im ubiVaju 280 ice, koje vec mogu da se uzNu za 150+€. `Sve kao nove, 2-3 igrice odigrale` (sto je u neku ruku i tacno : :: Ako budes strpljiv i posto ti se ne zuri, pre ces je prodati poznaniku za tu cifru nego na oglasima. :: Gud lak . :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: with Retina displa :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: Turbo Boost up to 3.1GH :: 8GB 1600MHz memor :: 128GB flash storag :: Intel HD Graphics 400 :: :: :: Ok hvala vam, stavih za 130 pa ako ode, ode, ako ne neka je.. mozda ustinem 5/10e max ako baš ne ode za mesec dana ali posle toga zaista služice kao pomoć ako postojeća crkne. :: :: :: :: :: :: :: 21 000 din je najjeftinija 270x nova, ti imas i racun i garanciju za tu tvoju :: :: :: realno oko 15 000 din vredi :: :: :: :: :: :: kako rece dexter013 realno bi bilo 15000din ali mislim da ce ti vecina ponuditi 100e kako i :: rece VMARC...
Pa to, brate. Ja sam licno furao 270x i to je po meni najbolja karta za normalan gameing i apsolutno vredi 130€. Medjutim, niko tebi nece verovati da nije rudarila i pre ce kupiti onu od 80-100€ za koju zna da je rudarila i jos ima garanciju, nego tvoju za 130€ i da ti veruje na rec da nije... Realno... .) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: pa jbem ga ovo je valjda najjači model x270, videh neko okačio za 2xxe na KP, svakako da je to cena da se nasmeješ ali baš 100e je 50% što je meni onako bezsmisao.. ovo je više stvar principa nego cenkanja i sitničarenja ako ode tako ode ako ne, otići će nekom u familiji x :: :: :: :: :: Kad postojeca odrudari svoje : :: :: E, salim se, ali procena je ozbiljna. Problem je sto rudara 270x imas na oglasima koliko hoces, a cenu im ubiVaju 280 ice, koje vec mogu da se uzNu za 150+€. `Sve kao nove, 2-3 igrice odigrale` (sto je u neku ruku i tacno : :: :: Ako budes strpljiv i posto ti se ne zuri, pre ces je prodati poznaniku za tu cifru nego na oglasima. :: :: Gud lak . :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: :: with Retina displa :: :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: :: Turbo Boost up to 3.1GH :: :: 8GB 1600MHz memor :: :: 128GB flash storag :: :: Intel HD Graphics 400 :: :: :: :: :: Ok hvala vam, stavih za 130 pa ako ode, ode, ako ne neka je.. mozda ustinem 5/10e max ako baš ne ode za mesec dana ali posle toga zaista služice kao pomoć ako postojeća crkne. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: 21 000 din je najjeftinija 270x nova, ti imas i racun i garanciju za tu tvoju :: :: :: :: realno oko 15 000 din vredi :: :: :: :: :: :: :: :: kako rece dexter013 realno bi bilo 15000din ali mislim da ce ti vecina ponuditi 100e kako i :: rece VMARC...
Ma ja rekoh da je u garanciji do decembra 2015, ne mora niko da mi veruje na reč ima garantni list pa ako mu crkne za skoro godinu ipo dana to sigurno nije od rudarenja i da je rudarila
:: Pa to, brate. Ja sam licno furao 270x i to je po meni najbolja karta za normalan gameing i apsolutno vredi 130€. Medjutim, niko tebi nece verovati da nije rudarila i pre ce kupiti onu od 80-100€ za koju zna da je rudarila i jos ima garanciju, nego tvoju za 130€ i da ti veruje na rec da nije... Realno... . :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: with Retina displa :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: Turbo Boost up to 3.1GH :: 8GB 1600MHz memor :: 128GB flash storag :: Intel HD Graphics 400 :: :: :: pa jbem ga ovo je valjda najjači model x270, videh neko okačio za 2xxe na KP, svakako da je to cena da se nasmeješ ali baš 100e je 50% što je meni onako bezsmisao.. ovo je više stvar principa nego cenkanja i sitničarenja ako ode tako ode ako ne, otići će nekom u familiji x :: :: :: :: :: :: :: :: :: Kad postojeca odrudari svoje : :: :: :: E, salim se, ali procena je ozbiljna. Problem je sto rudara 270x imas na oglasima koliko hoces, a cenu im ubiVaju 280 ice, koje vec mogu da se uzNu za 150+€. `Sve kao nove, 2-3 igrice odigrale` (sto je u neku ruku i tacno : :: :: :: Ako budes strpljiv i posto ti se ne zuri, pre ces je prodati poznaniku za tu cifru nego na oglasima. :: :: :: Gud lak . :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: :: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH :: :: :: with Retina displa :: :: :: 2.5GHz dual-core Intel Core i :: :: :: Turbo Boost up to 3.1GH :: :: :: 8GB 1600MHz memor :: :: :: 128GB flash storag :: :: :: Intel HD Graphics 400 :: :: :: :: :: :: :: Ok hvala vam, stavih za 130 pa ako ode, ode, ako ne neka je.. mozda ustinem 5/10e max ako baš ne ode za mesec dana ali posle toga zaista služice kao pomoć ako postojeća crkne. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: 21 000 din je najjeftinija 270x nova, ti imas i racun i garanciju za tu tvoju :: :: :: :: :: realno oko 15 000 din vredi :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: kako rece dexter013 realno bi bilo 15000din ali mislim da ce ti vecina ponuditi 100e kako i :: rece VMARC...
Ma fala bogu, ovoga mi krsta + i ti bi je dao na oglase za 80e da je tvoja, pa ako kupac bas zapne otisla bi ona i za 70e...
@Imix Stavi 120e cenu i nemoj dati ispod toga, ako je sve istina sto si rekao za kartu...
:: Pa to, brate. Ja sam licno furao 270x i to je po meni najbolja karta za normalan gameing i apsolutno vredi 130€. Medjutim, niko tebi nece verovati da nije rudarila i pre ce kupiti onu od 80-100€ za koju zna da je rudarila i jos ima garanciju, nego tvoju za 130€ i da ti veruje na rec da nije... Realno... . :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ma ja je ne bih ni prodavao, ovoga mi krsta + - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: Ma fala bogu, ovoga mi krsta + i ti bi je dao na oglase za 80e da je tvoja, pa ako kupac bas zapne otisla bi ona i za 70e... :: :: @Imi :: Stavi 120e cenu i nemoj dati ispod toga, ako je sve istina sto si rekao za kartu.. :: :: :: :: Pa to, brate. Ja sam licno furao 270x i to je po meni najbolja karta za normalan gameing i apsolutno vredi 130€. Medjutim, niko tebi nece verovati da nije rudarila i pre ce kupiti onu od 80-100€ za koju zna da je rudarila i jos ima garanciju, nego tvoju za 130€ i da ti veruje na rec da nije... Realno... . :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ::
S obzirom koliko jeftino idu polovne, cak i te sa garancijom + je powercolor (iako im je 270x model sjajan) ljudi ga ne cene tesko da ces preko 100e dobiti.
Kad 280x idu za 170-ak eura sa sve garancijom, i to asus Dc2T modeli.
Da vredi 15k, vredi.Ali stanje trzista je takvo da sve ide ispod cene, prevelika ponuda. Mada bila je nova powercolorka za 18k u Emmi do skoro.
Q6600 @ 3.4Ghz | P5Q3 | Asus 280X DC2T | 2x4gb Crucial Ballistix@1600mhz | Samsung Evo 840 240gb| WD black 1tb| 750W cft-750-14cs | NZXT Tempest Evo
:: 21 000 din je najjeftinija 270x nova, ti imas i racun i garanciju za tu tvoju :: realno oko 15 000 din vredi :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 51 :: Screen Dell 2 :: ::
Nema veze to dal je ili nije korišcena za to o cemu se govori.Problem je prevelike ponude jer su ljudi to nakupovali pa sad masovno prodaju. Cene ce se stabilizovati posle nekog vremena a onaj ko želi dobre karte za male pare ima priliku da je dobije u obliku r9 270/270x ili 280/280x. Sacekaj neki mesec da se to isprodaje pa onda pokušaj da je prodaš.
:: Pozdrav ljudi koliko vredi ova karta kod nas :: Imam jedan primerak koji je jako lepo očuvan, jako malo radio i kao nov je i u garanciji do decembra 2015. Ako nekoga odavde zanima mogu slike da pošaljem :: Hvala unapre :: ::
Karta otišla članu iz Valjeva (ne znam nick) koji se iscimao do Beograda za nju.. Svaka njemu čast i da ga lepo služi a ja javno izjavljujem da može da je vrati za nedelju dana ako se predomisli ili mu ne ispunjava očekivanja i ja mu vraćam novac!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.