imam problem pri paljenju monitora svako jutro...kao da mu treba vremena da se `zagreje`...samsungov 17`` lcd je u pitanju. nije do kablova problem, definitivno u njemu samom. pri startovanju pojavi se slika 5 sekundi pa nestane...ja ga izgasim na dugme upalim isto 5s i nestane... resenje je, meni neshvatljivo, kad ga skinem sa kablova malo `promrdam` u rukama i vratim na kablove i on onda kao hoce...to traje 10-15 minuta taj ceo proces, dok se `zagreje` i posle radi nesmetano. na samom ekranu, dok radi, nema znakova ikakvih da nesto nije u redu...niti ima ikakvih zvukova.
Ne verujem da je starter, verovatno napajanje monitora tj kondenzatori u tom delu, 99% su naduvani i ne rade svoj posao, trebalo bi ih odmah zameniti da ne bi crklo nesto drugo, moze i sam ako si vican lemilici i rasklapanju/sklapanju. Mozes naci uputstvo na youtube-u. Inace to se cesto desava kod tih monitora.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.