Pomozite mi da prelomim. Potreban je za gejming i multimediju. Razlika u dijagonali mi nije toliko bitna koliko kavlitet slike i uopste odnos cene i dobijenog/kvaliteta.
gledam da zaobidjem 24` jer mi je preveliko, dakle naginjem ka dijagonalama oko 22. Taj dell jeste najbolji ali mi ne odgovoara. Nema zvucnike i nema HDMI koji su mi bitni. Ajde bez zvucnika i nekako da prezivim, ali bez HDMI ne mogu.
Zato mi samo pomozite da odaberem jedan od ovih 5 koje sam izdvojio. Ovaj prvi asus mi jeste najlepsi, ali nisam sad zapeo za njega bas ako je neki drugi od ponudjenih bolji.
Hvala svima na predlozima **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
Sto se tice zvucnika na monitorima, to su obicna sranja i bolje uzmi posebno neki sistemcic i bices zadovoljniji, veruj mi, nemoj zbog toga da uzimas losiji monitor. Takodje hdmi potreba se moze lako resiti.
Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I30 Gigabyte G.1 Sniper B5 Kingston Hyper X Beast 2x4gb 1600mhz Seagate Baracuda 1Tb Seasonic G550 550W Gold Fractal Design Define R4 Black Pearl with Side Window Dell P2414H...
A šta će ti tačno HDMI? Kačićeš konzolu na 22-23 inča?
:: gledam da zaobidjem 24` jer mi je preveliko, dakle naginjem ka dijagonalama oko 22 :: Taj dell jeste najbolji ali mi ne odgovoara. Nema zvucnike i nema HDMI koji su mi bitni. Ajde bez zvucnika i nekako da prezivim, ali bez HDMI ne mogu :: :: Zato mi samo pomozite da odaberem jedan od ovih 5 koje sam izdvojio. Ovaj prvi asus mi jeste najlepsi, ali nisam sad zapeo za njega bas ako je neki drugi od ponudjenih bolji :: :: Hvala svima na predlozim :: *************************************************************** :: i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, :: MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640G :: ::
Imam PS3... uskoro ce i PS4,a prostor na stolu mi je dragocen, tako da mi i ti bzvz zvucnici znace jer su integrisani i ne zauzimaju prostor ( a i nisam neki preterani audiofil). Verujem da je dell mnogo bolji i da nemam neke specificne prohteve, bez razmisljanja bih uzeo njega. Razmotrio sam dosta modela i ovih 5 koje sam naveo mi po specifikacijama i ceni odgovaraju, samo je pitanje sta je od njih najbolje resenje.
Ako imate neki drugi model sa IPS,Zvucnicima i HDMI u toj dijagonali, a da je bolji od navedenih, rado cu uvaziti vase predloge. U suprotnom, to je sto je :( **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.