trik pitanje za nvidiu ( ne bih pitao da znam odgovor )
STRANA 1 OD 1
savatije
trik pitanje za nvidiu ( ne bih pitao da znam odgovor )
28.07.2014. 19:54
T58234
status: user broj poruka: 1121
128 bita na ddr5 uli 256 bita na ddr3... ili ti gf 650gtx vs 9800gt... koloiko je smisleno menjati, bez obzira na starost i potrosnju...( ima i previse softa u napajanju ), ostalo je sve bajato, e52000, asus neki 5se,, 4ghyper x-a, w7 x64... **************** DELL INSPIRON 17R N7110
Re: trik pitanje za nvidiu ( ne bih pitao da znam odgovor )
28.07.2014. 21:56
status: user broj poruka: 2158
Nemoj da mesasa pojmove koji nemaju veze jeda sa drugim, sabirnicu, brzinu memorije i generaciju GPU-a.
Idi malo na wikipediju i procitaj kako radi graficka kartica i od cega se sastoji, onda ce ti biti sve jasno.
:: 128 bita na ddr5 uli 256 bita na ddr3... ili ti gf 650gtx vs 9800gt... koloiko je smisleno menjati, bez obzira na starost i potrosnju...( ima i previse softa u napajanju ), ostalo je sve bajato, e52000, asus neki 5se,, 4ghyper x-a, w7 x64.. :: *************** :: DELL INSPIRON 17R N711 :: ::
I to sto kazes E5200 da bi se dobilo E52000 treba se mnozi naci E5200 x 10 = E52000 x dva jezgra znaci ima 20 jezgara...e pa pnda moze i SLI x 3 :D
:: S jedne strane si u pravu, ali s druge i nisi. Vidiš da je čovek napisao da ima e52000. Ko zna šta taj procesor sve može :: :: :: i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V :: :: ::
pa kad vec jedete ono što baš i nije jestivo: onima koji su letimični čitači i prave se prepametni, lepo piše da napajanje isporučuje mnogo više snage no što je potrebno za bilo koju grafičku kartu od obe navede...ako mislite ( vas dvojca spamera ) da to nisam proverio, onda ste premladi da bilo kome delite savete....ne praštam zajedljivost u jednoj nuli ( 0 ) koja je slovna greška kucanja u mraku, i svako realan veoma dobro zna šta sam napisao , ali ako je vama retardima , željnih spamovanja ( a bez mozga ) to jedini razlog da povecate cifru postova....nek vam služi na ćast P.S. , verovatno niste ni bili rodjeni kada sam ja odigrao prvu igru na personalnom računaru...
DELL INSPIRON 17R N7110
:: Jel neko procitao gore na cega on planira da stavi tu karticu :: :: Koje je napajanje u pitanju :: :: Ako je stavljas na to gore sto pise nista neces dobiti jer je usko grlo taj procesor a i pitanje je koje napajanje ima :: :: Jeste razlika je kao golf 1 i golf 7 ali i u tome kao kad bi hteo da ubacis motor mercedesa iz F1 u Mercedes 200 ::
Da razapnete coveka, greska se desila, ne trazite dlaku u jajetu... Inace nije sramota nesto ne znati, nego ne pitati. Covek je lepo pitao i dobio objasnjenje.
Koliko ja vidim ti si jedini koji ovde vređa druge. Ja sam samo iskoristio tvoju grešku u kucanju da se šaljivo nadovežem na opasku gang1978 da će ti procesor biti usko grlo, a ako ti to vidiš drugačije, tvoj problem.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V7
I šta će meni wikipedia za ovakve stvari kad imam vas... hvala svima na odgovorima
Tipa sto da se ja pomucim kad imam budale ovde koje ce sve da mi serviraju na tacnu.
I sad kad su te razvukli, pocinjes da kukas, ccccc.
:: pa kad vec jedete ono što baš i nije jestivo :: onima koji su letimični čitači i prave se prepametni, lepo piše da napajanje isporučuje mnogo više snage no što je potrebno za bilo koju grafičku kartu od obe navede...ako mislite ( vas dvojca spamera ) da to nisam proverio, onda ste premladi da bilo kome delite savete....ne praštam zajedljivost u jednoj nuli ( 0 ) koja je slovna greška kucanja u mraku, i svako realan veoma dobro zna šta sam napisao , ali ako je vama retardima , željnih spamovanja ( a bez mozga ) to jedini razlog da povecate cifru postova....nek vam služi na ćas :: P.S. , verovatno niste ni bili rodjeni kada sam ja odigrao prvu igru na personalnom računaru.. :: :: :: :: :: :: *************** :: :: DELL INSPIRON 17R N711 :: :: :: :: :: Jel neko procitao gore na cega on planira da stavi tu karticu :: :: :: :: Koje je napajanje u pitanju :: :: :: :: Ako je stavljas na to gore sto pise nista neces dobiti jer je usko grlo taj procesor a i pitanje je koje napajanje ima :: :: :: :: Jeste razlika je kao golf 1 i golf 7 ali i u tome kao kad bi hteo da ubacis motor mercedesa iz F1 u Mercedes 200 :: ::
Retard ti tata koji te napravio tako retardiranog, dodjes ovde , postavis pitanje, dobijes odgovor uz malo sale i sta ti uradis izvredjas nas ovde najstrasnije i ako smo se udostojili da ti objasnimo da ti je procesor usko grlo..trebali smo da te iskuliramo pa da puknes pare za dz..jebem te u usta ta malena i ne zahvalna...jel ti jasno ?!
:: pa kad vec jedete ono što baš i nije jestivo :: onima koji su letimični čitači i prave se prepametni, lepo piše da napajanje isporučuje mnogo više snage no što je potrebno za bilo koju grafičku kartu od obe navede...ako mislite ( vas dvojca spamera ) da to nisam proverio, onda ste premladi da bilo kome delite savete....ne praštam zajedljivost u jednoj nuli ( 0 ) koja je slovna greška kucanja u mraku, i svako realan veoma dobro zna šta sam napisao , ali ako je vama retardima , željnih spamovanja ( a bez mozga ) to jedini razlog da povecate cifru postova....nek vam služi na ćas :: P.S. , verovatno niste ni bili rodjeni kada sam ja odigrao prvu igru na personalnom računaru.. :: :: :: :: :: :: *************** :: :: DELL INSPIRON 17R N711 :: :: :: :: :: Jel neko procitao gore na cega on planira da stavi tu karticu :: :: :: :: Koje je napajanje u pitanju :: :: :: :: Ako je stavljas na to gore sto pise nista neces dobiti jer je usko grlo taj procesor a i pitanje je koje napajanje ima :: :: :: :: Jeste razlika je kao golf 1 i golf 7 ali i u tome kao kad bi hteo da ubacis motor mercedesa iz F1 u Mercedes 200 :: ::
da meni neko uputi takvu rečenicu, ja bih je prihvatio kao pozitivni kompliment, što mi je i bila namera, jer sam dobio kvalitetne odgovore od normalnih ljudi. :::sažete, kratke i jasne::
A na uvrede i pod....vanje, s punim pravom odgovaram ****************
DELL INSPIRON 17R N7110
:: Pa nemoj tako prvo si ti nas izvredjao :: :: I šta će meni wikipedia za ovakve stvari kad imam vas... hvala svima na odgovorim :: :: Tipa sto da se ja pomucim kad imam budale ovde koje ce sve da mi serviraju na tacnu :: :: I sad kad su te razvukli, pocinjes da kukas, ccccc :: :: :: :: pa kad vec jedete ono što baš i nije jestivo :: :: onima koji su letimični čitači i prave se prepametni, lepo piše da napajanje isporučuje mnogo više snage no što je potrebno za bilo koju grafičku kartu od obe navede...ako mislite ( vas dvojca spamera ) da to nisam proverio, onda ste premladi da bilo kome delite savete....ne praštam zajedljivost u jednoj nuli ( 0 ) koja je slovna greška kucanja u mraku, i svako realan veoma dobro zna šta sam napisao , ali ako je vama retardima , željnih spamovanja ( a bez mozga ) to jedini razlog da povecate cifru postova....nek vam služi na ćas :: :: P.S. , verovatno niste ni bili rodjeni kada sam ja odigrao prvu igru na personalnom računaru.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: *************** :: :: :: :: DELL INSPIRON 17R N711 :: :: :: :: :: :: :: :: :: Jel neko procitao gore na cega on planira da stavi tu karticu :: :: :: :: :: :: Koje je napajanje u pitanju :: :: :: :: :: :: Ako je stavljas na to gore sto pise nista neces dobiti jer je usko grlo taj procesor a i pitanje je koje napajanje ima :: :: :: :: :: :: Jeste razlika je kao golf 1 i golf 7 ali i u tome kao kad bi hteo da ubacis motor mercedesa iz F1 u Mercedes 200 :: :: ::
hvala na istorijatu mog života koji mi nije bio poznat do sada, ali kao 20 godina stariji od tebe, mogu ti preporučiti da pošalice nisu primerene u komunikaciji sa ljudima koje ne poznaješ **************** DELL INSPIRON 17R N7110
:: Retard ti tata koji te napravio tako retardiranog, dodjes ovde , postavis pitanje, dobijes odgovor uz malo sale i sta ti uradis izvredjas nas ovde najstrasnije i ako smo se udostojili da ti objasnimo da ti je procesor usko grlo..trebali smo da te iskuliramo pa da puknes pare za dz..jebem te u usta ta malena i ne zahvalna...jel ti jasno ? :: :: :: :: pa kad vec jedete ono što baš i nije jestivo :: :: onima koji su letimični čitači i prave se prepametni, lepo piše da napajanje isporučuje mnogo više snage no što je potrebno za bilo koju grafičku kartu od obe navede...ako mislite ( vas dvojca spamera ) da to nisam proverio, onda ste premladi da bilo kome delite savete....ne praštam zajedljivost u jednoj nuli ( 0 ) koja je slovna greška kucanja u mraku, i svako realan veoma dobro zna šta sam napisao , ali ako je vama retardima , željnih spamovanja ( a bez mozga ) to jedini razlog da povecate cifru postova....nek vam služi na ćas :: :: P.S. , verovatno niste ni bili rodjeni kada sam ja odigrao prvu igru na personalnom računaru.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: *************** :: :: :: :: DELL INSPIRON 17R N711 :: :: :: :: :: :: :: :: :: Jel neko procitao gore na cega on planira da stavi tu karticu :: :: :: :: :: :: Koje je napajanje u pitanju :: :: :: :: :: :: Ako je stavljas na to gore sto pise nista neces dobiti jer je usko grlo taj procesor a i pitanje je koje napajanje ima :: :: :: :: :: :: Jeste razlika je kao golf 1 i golf 7 ali i u tome kao kad bi hteo da ubacis motor mercedesa iz F1 u Mercedes 200 :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.