pomoc!!! vidim da u defaultu ova karta treba da bude 621mhz-1800mhz...ali ona stoji na 499-1200mhz..kada iz ati toola pokusam da je stavim na default posle 10s blokira komp i zacrni se ekran...konfa je sledeca:c2d e6400,gigabyte p965-dq6 ,1 gb ddr2 667mhz,napajanje trust 570w pro psu dual fan,kuciste codegen 6218.ako neko zna sta moze da bude problem,molim za pomoc.
Ako misliš da ću da gledam i vodim računa i pravopisu i pravilima srpskog jezika dok nekom na brzinu hoću da otkucam nešto kako bi mu pomogao, stvarno nemam reči. Ako još ima ljudi koji ovo gledaju dok prate forum, vrlo sam neprijatno iznenađen. Da li ste besposličari, naduvene Srbende ili koji đavo....stvarno nije bitno, polečite se.
:: :: Tačnije 650MHz - 900MHz (DDR) :: Jesi ti to novo kupijo ? Jel prčkano po BIOS-u kartice :: nisam,kupio sam je polovnu...ima li nacina da se utvrdi da li je nesto prchkano po biosu???
Mislim i ja da to nije toliko presudno..treba voditi racuna o kulturi pravopisa ali ne na taj nacin kao sto neki govore...ovo treba da bude opusten forum, da se zezamo i pomognemo jedni drugima a ne kao moram pomenuti ali zaista jadno uredjeni, jednom recju bedni forum burek.co.yu gde ljudi nemogu ni da izraze svoje misljenje i gde se na svako slovo( a da ne kazem, rec ili misao) mimo zadate teme, user banuje,opominje ili post brise...to je zaista necuveno.Zato i volim toliko pcberzu, pre svega zbog vecine cool ljudi i opustene atmosfere( iako su teme usko vezane za IT )
:: :: Ako misliš da ću da gledam i vodim računa i pravopisu i pravilima srpskog jezika dok nekom na brzinu hoću da otkucam nešto kako bi mu pomogao, stvarno nemam reči. Ako još ima ljudi koji ovo gledaju dok prate forum, vrlo sam neprijatno iznenađen. Da li ste besposličari, naduvene Srbende ili koji đavo....stvarno nije bitno, polečite se :: : Nikakve to veze nema sa brzinom kucanja nego sa elementarnom pismenoscu...a i tvojim odgovorom pokazujes koliko si primitivan...KRAJ
:: :: :: :: :: :: Tačnije 650MHz - 900MHz (DDR) :: :: Jesi ti to novo kupijo ? Jel prčkano po BIOS-u kartice :: :: :: nisam,kupio sam je polovnu...ima li nacina da se utvrdi da li je nesto prchkano po biosu??
`Nisam, kupio sam je polovnu. Da li ima li nacina da se utvrdi da li je nesto prchkano po BIOS-u`?
Ne da nije KRAJ nego tek počinje diskusija. Uvak je cool atmosfera sa ovom forumu kao što reče Odnjeni dok se ne pojave likovi sa ovakvim i sličnim primedbama. Svestan je da će otkucati i poslati nešto što nema veze sa forumom i njegovom svrhom, a ipak otkuca i pošalje, pa još posle i vređa.
Šta bi bilo kad bi na svaku grešku neko ovako reagovao ?! Ãovek je prosto ubeđen da ako neko pogreši nije pismen ! Ne znam da li si primetio da su tasteri `I` i `J` dosta blizu jedan drugom.
Kad bolje razmislim, zbog čega se pravdam uopšte ?! Ljudi koji ovakve greške primećuju i donose pogrešne zaključke i vređaju ljude koji imaju želju da pomognu, nisu razlog zbog koga bi bilo ko gubio pribranost i živce.
Samo ti care čitaj, prijatno ti bilo, i potraži neku tezgu kao lektor.
E, moj care.....ovde bi bila harmonija kad samo tasteri I i J bilo malo dalje. Poklopo se da baš u reči `kupio` dodirneš i `J` i odmah se transformišeš i nepismenog čoveka.
Pokušaj na netu da iskopaš originalni BIOS tvoje kartice i program uz pomoć kojeg ćeš snimiti tvoj sadašnji BIOS i uporedi ih.
:: :: Ne da nije KRAJ nego tek počinje diskusija. Uvak je cool atmosfera sa ovom forumu kao što reče Odnjeni dok se ne pojave likovi sa ovakvim i sličnim primedbama. Svestan je da će otkucati i poslati nešto što nema veze sa forumom i njegovom svrhom, a ipak otkuca i pošalje, pa još posle i vređa :: :: Šta bi bilo kad bi na svaku grešku neko ovako reagovao ?! Ãovek je prosto ubeđen da ako neko pogreši nije pismen ! Ne znam da li si primetio da su tasteri `I` i `J` dosta blizu jedan drugom :: :: Kad bolje razmislim, zbog čega se pravdam uopšte ?! Ljudi koji ovakve greške primećuju i donose pogrešne zaključke i vređaju ljude koji imaju želju da pomognu, nisu razlog zbog koga bi bilo ko gubio pribranost i živce. :: :: Samo ti care čitaj, prijatno ti bilo, i potraži neku tezgu kao lektor.
...hahahha...ja stvarno nemam nameru da se spustam na tvoj nivo...a to ko koga vredja, ti malo procitaj sta pise sve, pa razmisli...
Ti si svoj nivo kulture pokazao. Ni milisekund nisi razmislio zašto bi neko napisao `kupijo` osim onoga što ti je prvo palo na pamet. Prikoči malo pre nego što otkucaš.
:: Nikakve to veze nema sa brzinom kucanja nego sa elementarnom pismenoscu...a i tvojim odgovorom pokazujes koliko si primitivan...KRAJ ::
Posle tri tacke, koje se u srpskom pravopisu retko kada u stvari ispravno koriste, treba da stoji prazno mesto (space) i onda ide nastavak u obliku `Kraj`, sa obaveznim znakom inetrpunkcije. Kome si ti, Sine, nasao da solis pamet. Ajd gubi se ako nemas sta pametno da kazes ili napises.
Haaahahaaa e ovo na kraju nisam ocekivao :)...gori ste od spanske serije zivota mi :P...ajde mir, mir , mir...niko nije kriv ava ava ava sudija je krava :P
:: :: :: :: :: Nikakve to veze nema sa brzinom kucanja nego sa elementarnom pismenoscu...a i tvojim odgovorom pokazujes koliko si primitivan...KRAJ :: :: :: :: Posle tri tacke, koje se u srpskom pravopisu retko kada u stvari ispravno koriste, treba da stoji prazno mesto (space) i onda ide nastavak u obliku `Kraj`, sa obaveznim znakom inetrpunkcije. :: Kome si ti, Sine, nasao da solis pamet. Ajd gubi se ako nemas sta pametno da kazes ili napises
Svoje komplekse leci na drugom mestu. Kakav si ti pacenik, STRASNO
uradio sam po uputstvima koja su bila na linku sto je ognjeni postovao(zahvaljujem) ali da li zahvaljujuci mojoj retardiranosti ili necem drugom i dalje su isti rezultati...(od 21 posta ima 2 odgovora vezana za temu...napredujemo?)
Tu debelo nesto nije u redu jel to ova kartica http://images.google.com/imgres?imgurl=http://pics.computerbase.de/1/6/0/0/7/1_k.jpg &imgrefurl=http://www.computerbase.de/news/hardware/grafikkarten/ati/2006/oktober/ radeon_x1950_xt_sapphire_handel/&h=87&w=116&sz=5&hl=en&start=36&tbnid= EnQxZocGXAD7FM:&tbnh=65&tbnw=87&prev=/images%3Fq%3Dsaphhire%2BX1950XT%26start%3D18% 26gbv%3D2%26ndsp%3D18%26svnum%3D10%26hl%3Den%26client%3Dfirefox-a%26channel%3Ds% 26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26sa%3DN
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.