Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
limundo debilana
STRANA 1 OD 1
time82 limundo debilana 12.07.2014. 20:49 T58122

status: user
broj poruka: 138
primetio sam da na limundu vise nije moguce u ocenama videti za koju licitaciju je data ocena pa sam se pozalio podrsci na mail.pazite sta su mi odgovorili:

`Na Limundu i Kupindu više nije moguće videti za koju
aukciju / predmet je član dobio ocenu. Ova izmena je
uvedena u cilju unapređenja privatnosti članova.`

posle duze prepiske na kraju sam im poslao:

`ja jos ne mogu da poverujem da ste ukinuli da se u ocenama vidi o kojoj se licitaciji radi.cak ne mogu da vidim ni da li je kupac dao ocenu za odredjenu licitaciju.znaci ne mogu da ispratim da li je predmet koji sam i ja mislio da kupim bio ispravan. i o kakvoj se zastiti privatnosti radi kad za sve dane koliko traje licitacija svi mozemo videti ko licitira i ko je pobedio na kraju.sad kao u ocenama zastita privatnosti.voleo bi da poverujem u vase dobre namere ali mozda poverujem ako me operisu od mozga:)
na kraju se sve kao i obicno svodi na zastitu prevaranata,duplih naloga,podizaca cene itd... iskreno mi je zao zbog toga.sve najbolje vam zelim.`

eto cisto da podelim sa vama o kakvim se debilima radi.`stite` privatnost a svi vidimo ko licitira na odredjenoj licitaciji i ko je pobedio.tek kad dodje do ocene tu stupa na snagu `zastita privatnosti`.

ne znam zasto sam ovo napisao ali mozda nekom bude od koristi:)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
djokosrb Nikad na Limundu nista 12.07.2014. 21:14 #557365

broj poruka: 6876
Prosto :)

Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic

xenox poodavno je tako 12.07.2014. 21:16 #557366

broj poruka: 1404
Boli njih uvo da ti ispratis da li te prave majmjnom. Samo ih procenat interesuje. I ja sam zbog toga popizdeo, a prijavljivao sam im par puta da se medju par ljudi vrte isti predmeti. Verovatno su zbog takvih prijava i ukinuli mogucnost da otkrijes hohstaplere. A pravilnik je namenjen zloupotrebi i bas ihbriga sto je ocigledna zloupotreba opisa neispravno. Ako pise igde u tekstu da ide kao neispravno, ne kupujte ni za zivu glavu jer je garant djubre i nema reklamacije, a bogami ni negativne ocene za bandite. Stavise mi tip prodaje kako je on trgovac a ja sam los limundovac. Rekao sam mu da mu zelim da od takvog trgovca kupi hranu, skotina smrdljiva.

Elem, kp je mnogo bolji, jer ti bar ne uzimaju proviziju a zastia je ista kao na kp.

Sto rekose par poznanika - limundo je do jaja kad ne mozes nikom da uvalis djubre...

Gigabyte Z77M-D3H, i5 3570k
3x8GB ddr3 1333, SanDisk SSD 64GB, Win XP
Frontier DIVA

tortojed Jako nepouzdano ``mesto`` za kupovinu... Izbegavati! 12.07.2014. 21:16 #557367

broj poruka: 10999
Za razliku od ``kupujem-prodajem``....

time82 ma ja sam 12.07.2014. 21:40 #557370

broj poruka: 138
popizdeo jer pokusavaju ceo slucaj da prikazu kao njihovu brigu za privatnost korisnika.svi javno licitiraju i na kraju je privatnost zagarantovana.ukinuli su i limundo cafe gde si mogao reci nesto.sve u svemu svelo se na to `ko koga zajebe` i sprecavaju korisnike da uvide kako ih drugi prave majmunom.jos mi u jednoj od poruka kazu da slobodno prijavim sumnjivu licitaciju.pa po cemu ja da primetim da je sumnjiva? po mokraci? ako ne proucis dosadasnje licitacije mozes da se slikas.naravno da su zbog toga i ukinuli mogucnost da vidis licitacije u ocenama jer je bilo (i jos uvek ima) previse zloupotreba.

imarkovic Re: limundo debilana 12.07.2014. 22:20 #557374

broj poruka: 19012
Ja imam preostali nalog posle kreiranih 5,6, nikad vise u zivotu tu necu postaviti oglas, sluzi mi samo za kupovinu bas kada mi nesto treba da ga nema nigde. I to je to, ne moram da razmisljam, samo kupujem(ponekad), nikad nikakva prodaja vise se ne obavlja, besplatno postavljam svoje oglase na KP koji je trenutno sajt no.1 za kupoprodaju, jeste da ima dosta mangupa, ali generalno 10x je bolji od limunda koji ne znam kako uopste opstaje i odakle im prihod kada imaju sve manje ljudi zbog svog sigurnosnog sistema, samo sam se nervirao, postali su mi odvratni, i oni i njihova podrska, uzimanje love za svaku glupost i sitnicu.. sramota od sajta, nekad je bio vrlo popularan i normalan.

:: primetio sam da na limundu vise nije moguce u ocenama videti za koju licitaciju je data ocena pa sam se pozalio podrsci na mail.pazite sta su mi odgovorili
::
:: `Na Limundu i Kupindu više nije moguće videti za koj
:: aukciju / predmet je član dobio ocenu. Ova izmena j
:: uvedena u cilju unapređenja privatnosti članova.
:: posle duze prepiske na kraju sam im poslao
:: `ja jos ne mogu da poverujem da ste ukinuli da se u ocenama vidi o kojoj se licitaciji radi.cak ne mogu da vidim ni da li je kupac dao ocenu za odredjenu licitaciju.znaci ne mogu da ispratim da li je predmet koji sam i ja mislio da kupim bio ispravan. i o kakvoj se zastiti privatnosti radi kad za sve dane koliko traje licitacija svi mozemo videti ko licitira i ko je pobedio na kraju.sad kao u ocenama zastita privatnosti.voleo bi da poverujem u vase dobre namere ali mozda poverujem ako me operisu od mozga:
:: na kraju se sve kao i obicno svodi na zastitu prevaranata,duplih naloga,podizaca cene itd... iskreno mi je zao zbog toga.sve najbolje vam zelim.
:: eto cisto da podelim sa vama o kakvim se debilima radi.`stite` privatnost a svi vidimo ko licitira na odredjenoj licitaciji i ko je pobedio.tek kad dodje do ocene tu stupa na snagu `zastita privatnosti`
:: ne znam zasto sam ovo napisao ali mozda nekom bude od koristi:)
Daum ... 13.07.2014. 01:50 #557382

broj poruka: 12796
Limundo djubre zaobilaziti u širokom krugu, leglo pijavica, šljama i prevaranata.

Gare87 ... 13.07.2014. 02:56 #557384

broj poruka: 4710
Ionako su me blokirali jer nisam hteo da im platim harač od 500-600 dinara :) Nek se teraju :)

AMD Phenom II 960T 3.5Ghz
MSI 870S-C45
Patriot 2GB DDR3 1600MHz
Kingston 4GB DDR3 1600Mhz
WD10EARS 1TB
Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR5
OCZ MXS-PRO 600W
Windows 8.1 RTM 9600 64-bit

vuk125 Re: ... 13.07.2014. 11:51 #557397

broj poruka: 2929
Samo debil moze tamo da stavi oglas i da im palca proviziju, ne vidim razlog da se koristi taj kretenski sajt

:: Ionako su me blokirali jer nisam hteo da im platim harač od 500-600 dinara :) Nek se teraju :
:: AMD Phenom II 960T 3.5Gh
:: MSI 870S-C4
:: Patriot 2GB DDR3 1600MH
:: Kingston 4GB DDR3 1600Mh
:: WD10EARS 1T
:: Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR
:: OCZ MXS-PRO 600
:: Windows 8.1 RTM 9600 64-bit
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs