Prvo šta će ti monitor sa TV tunerom ako ga nećeš koristiti, a drugo i taj LG koji si naveo ima 8ms G2G odziv. U realnom radu nema razlike izmedju 8 i 2ms, nemoj da te marketing sputava, Dell je i bolji i jeftiniji proizvod.
Drugo, nigde nisam našao da je to IPS panel u njemu, na svim stranim sajtovima stoji da je u pitanju TN a ne IPS. Inače se više ne proizvodi: http://goo.gl/8aS9fF
Dell ti je oko 170 evra i nećeš naći bolji u tom rangu...
Nije bio u planu tv tuner, al mi se svidela kao opcija da mogu da pustim TV. Na Lg sajtu sam video da je odziv 5ms Doduse jeste TN display, a na netu sam procitao da LG pravi IPS ekrane za dell.
Znaci u konkurenciji Samsung,LG,Viewsonic i Dell, do 200e, najbolja opcija mi je p2414? Mislim da mi je nepotrebno da dajem 4-5 hiljada vise za u2414
I jos nesto, matte vs glossy ekrani Koliko sam shvatio Dell ima mat ekran, znaci nema presijavanja, tj ne bi se na njemu videlo odbijanje svetla, ili npr ako sunce bije u ekran. A glossy ekrani imaju malo kvalitetnije boje.
Pa ako nisi video razliku izmedju TN i IPS panela onda bolje kupi u startu odmah IPS pošto je razlika nebo i zemlja.
Dell stavlja kako stigne, ili LG ili Samsungove ekrane a u P2414H je LG-ev IPS panel.
Dobijaš previše toga sa P2414 da prosto nemaš u tom rangu pa i za više novca bolji monitor.
U2414 stvarno ne vidim šta ima bolje od P2414 sem što košta više.
:: Nije bio u planu tv tuner, al mi se svidela kao opcija da mogu da pustim TV :: Na Lg sajtu sam video da je odziv 5m :: Doduse jeste TN display, a na netu sam procitao da LG pravi IPS ekrane za dell :: :: Znaci u konkurenciji Samsung,LG,Viewsonic i Dell, do 200e, najbolja opcija mi je p2414 :: Mislim da mi je nepotrebno da dajem 4-5 hiljada vise za u241 ::
:: Zapao mi je za oko 23.6` LG 24MN43D-PZ LED IPS/TV Tuner, 1920x1080(FullHD) HDM :: Jel neko mozda ima ovaj monitor, pa da javi utiske :: :: Razmisljam se isto i za dell p2414, monitor bih koristio za obican rad, filmove i poneku igricu, al me 8ms malo sputav :: :: Ne znam u tom cenovnom rangu koliko ima dobroih Viewsonic ili LG modela :: :: Ne znam onaj iznad LG da li je neka losija verzija pa su mu ubudzili tv tuner pa da ga uvale : :: :: Znam da LG pravi IPS panele za dell, pa su mozda kvalitetni LG modeli :: :: Hvala :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.