Hteo bi da kupim tv na rate.Nasao sam jedan VOX 32incha 1366x768 za 22k na 6 rata.recite mi kakva je slika na njemu?gledao bih taj tv na nekoj minimalnoj razdaljini od 1m,sluzio bi za filmove i World of Tanks:)da li mi se isplati uzimati?da li je to premala rezolucija za 32inca?
Nekim ljudima ni full hd nije dovoljna rezolucija na ekranu od 32`. Sam proceni u prodavnici da li ti odgovara hd ready rezolucija. Mislim da hd ready dovoljan ako gledas tv sa par metara razdaljine. Na sajtovima prodavnica pisu uslovi placanja. Najbolje bi bilo da uzmes neki monitor sa ips panelom ali oni su skuplji.
Ja imam tv od 42 inca full hd i vise je nego dovoljna rezolucija i izbliza i izdaleka. Za 32 je sasvim ok 1366x768. Mene vise brine proizvodjac.
Idi ako mozes na samsung philips LG panasonic umesto fox vox i slicnih kineza...
Inace i moj savet je da se monitor ili tv ne kupuje na daljinu i na slepo nego da se ode i pogleda slika na njemu uzivo, zagleda se tamo vamo pa ako je ok tek onda se uzima.
Za takve namene (filmovi,wot) rezolucija je sasvim dovoljna.Minimalna razdaljina koliko sam ja upucen bi trebala da bude 2* veca od dijagonale a to je 162cm recimo.Ko sto kazu ljudi,odes pogledas i ako ti se svidi uzimaj.A sto se tice LCD tehnologije nije da je sranje,nego je sranje sto recimo kad gledam na samsungu utakmice sa svetskog prvenstva sa RTS HD (IPTV) na samsugu od 40 inca full hd na 100hz slika je sranje.Tek sa rezolucijama preko HD vide se pomaci u kvalitetu,a to je kod nas misaona imenica sto se tice emitera.
vox 32incha 1366x768,filmovi 720p i 1080p ne izgledaju uopste lose,wot bas i ne nije lose ali bolje je na monitoru,sve u svemu sam zadovoljan.uzecu kasnije neki monitor kad bude para za igrice :P
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.