Imam laptop koji ima hdmi i displayport, a imam monitor koji ima samo vga. Kupio sam adapter hdmi to vga ali nece da radi, da li ima neko neko resenje?
Ja sam za firmu kupio par komada HDMI to VGA za novije službene ultrabook-ove koji imaju samo HDMI-a da bi ljudi mogli da koriste i starije projektore.
Koriste se na nekoliko HP laptopova koje imamo i rade bez problema. Jedino ne mogu da se setim od koga sam ih kupio, našao sam ih na KP.
Kupio sam nov u prodavnici, sad moguce da ne radi, ali mislim da je pre nesto do samog konvertovanja, jer probao sam i hdmi to dvi pa na to vga konvertor i nije htelo da radi. A kad zakacim direktno hdmi na tv to mi radi
Verovatno je hp nesto dobudzio posto nisu signali bas kompatibilne prirode pa bi tu ipak moralo malo elektronike... mad budz nije malak mozda i ima nesto unutra...
\probaj jos KOJI hdmi kabel , ovi jeftiniji nemaju 5v liniju jer nije potrebna kod spajanja sa TVom ali za ovaj konvertor je od krucijalne vaznosti jer napaja elektroniku u vga konvertoru . nema 5v nema slike , ima 5v ima slike .
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.