Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Razlika izmedju ove dve graficke kartice?
STRANA 1 OD 1
kobe Razlika izmedju ove dve graficke kartice? 27.09.2007. 18:52 T5787

status: user
broj poruka: 427

Da li je bolja asus 1650 pro 256MB DDR2 ili ASUS 7600 GS 256MB DDR2 SILENT EDITION ? Moze li neko da objasni koja je bolja i zasto ?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dyca re 27.09.2007. 19:09 #28776

broj poruka: 1574
Razlika je u tome sto prva ima kuler,a druga ne..naravno tu je i razlika u arhitekturi koju primenjuje AMD i nVidia..od te dve je bolja 7600gs jer se dosta dobro klokuje,ali ce ti za neki ozbiljniji klok trebati cooler za nju..Takodje ti ne bih preporucio da uzimas bilo koju grafu sa ddr2 memorijom jer je ona dosta sporija od ddr3 memorije,pa zato gledaj da nadjes neku sa ovom brzom..pozz

Pisko Sada više ne 27.09.2007. 19:10 #28777

broj poruka: 6650
To sada više ne može da se objasni, jer to više nisu nove kartice. Pomiri se s tim.
Pun nam ih je q.
Jedino, kada bi ti bio voljan, ali, samo kada bi.... da pročešljaš ovaj forum i vidiš šta se o tim karticama pisalo nedavno, nemoj da te smaramo, ali... ili uvredimo.
A uvek ti ostaje i eci-peci-pec sistem odabira. Ili, postuj ovo još dva-tri puta, neko će da ti odgovori u tom slučaju, sigurno. Ja sam jednostavno potrošio svoje poruke i sad mi ne daju da dalje lupam, nego ovako, kad sam raspoložen da od ovog foruma napravlim blog. Brlog. Bljug. Tako nekako.
Pisko E, šlihtaro! 27.09.2007. 19:15 #28779

broj poruka: 6650
Vidiš, ovaj Dyca se smuvao sa adminima pa može da odgovara na prazna pitanja i posle 900 odgovora. Mora da su palačinke u pitanju, one koje su netragom nestale, a po celom su forumu širile miris.
To, Dyca, sad ti veruje, 100%.
P.S. Dyca prodaje gs modele pa ih zato hvali....
Sony P.S. 2: zezam se, ozbiljno. nVidia bolja za igre, al` da joj malo duvaš sa kulovom. DAAMIT ATI/AMD - bolji i lepši prikaz.
Dyca re 27.09.2007. 19:20 #28780

broj poruka: 1574
Otkud znas za palacinke...ccc...To je trebala da ostane tajna..Mora da si i ti napravio neki dil sa adminima..xexe

durbak sam odluci 27.09.2007. 19:26 #28781

broj poruka: 221
Ja sam imao istu dilemu neki dan. Pretpostavljam da mislis na AGP varijantu. U pocetku sam hteo 7600gs ali me je odbio pasivni hladnjak pa sam uzeo 1650 pro. U testovima je par procenata bolji 7600gs ali nevolim pasivni hl.ja sam prezadovoljan sa atijem.A verovatno bih bio i sa nvidiom. Ti se jos raspitaj pa odluci
Pozdrav

AshenV Re: Razlika izmedju ove dve graficke kartice? 28.09.2007. 12:39 #28824

broj poruka: 16

::
:: Da li je bolja asus 1650 pro 256MB DDR2 ili ASUS 7600 GS 256MB DDR2 SILENT EDITION ? Moze li neko da objasni koja je bolja i zasto

Meni je crkao radeon pre nekih par meseci pa sam presla na 1650 Pro, Safirov doduse i moram ti reci da je odlicna za tu varijantu. Nisam se mnogo neckala jer vise volim ATI ali ko sto rece durbak, pasivni hladnjak ... blah.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs