Мислим да би, због остатка конфигурације, најбоље одговарала Gtx 560 Ti и да купиш још бар 2GB меморије. Све преко овога би било бацање пара, а ово би те коштало око 120 евра.
bilo bi suludo. Verovatno ne bi iskoristio 50% performansi nove grafičke. Jedino ako uskoro planiraš da menjaš i ostatak mašine, onda i ne bi bilo problem. U suprotnom razmisli o Plamenovom predlogu (i izbegavaj GTX460 LGU Edition).
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V7
Nista jace ti ne treba a napajanje ce da je izdrzi.
Moj predlog ti je sledeci, da ti sad uzmes graficku neku tipa 7770 ili slicnu i napajanje.
To ti realno izadje ukupno 150e, onih 50e ostavi i stekaj novce, kasnije prodas plocu cpu i ram i uzmes nesto novije,a ostane ti grafika i napajanje + kuciste koje vec imas naravno.
Uzmes neki FX x6 ili i5 zavisi kakav si sa kintom pa ako ne mozes sve odjednom onda kasnije prodas i tu grafiku i doplatis za neku jos jacu. Ovako to sto si namerio grafiku od 200e na tu trenutnu masinu je dzaba, neces izvuci skoro nista iz te graficke.
... koju niko ne spominje. Jeste matora konfiguracija, ali uz malo para mozes da predjes na 4-jezgarni Xeon procesor i da popravis znacajno situaciju. Ja sam konkretno umesto C2D E8600 ubacio Xeon E5450 i moja graficka 5850 ima duplo bolje rezultate u testovima. Tako da ulaganje pedesetak evra na tvoj procesor i u bolju grafiku bi ti sigurno znacilo i sa starom plocom.
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
koja polovna grafa bi odgovarala za ovo sto ima. Verovatno bi naglasio da postoji opcija da menja sve i da predje npr na 6300 ili nesto tako i da sve prepakuje (sto bi naravno bilo najpametnija opcija)
ljudi morate shvatiti da neko zeli da potera neki naslov, odigra malo, ne udubljuje se u broj fps-a, setovanje (80% ljudi nije culo za video podesavanja, ja pravio neku procenu)
Jbg da uzmes sad neku jaku grafu i da ti bleji ogranicena na tome sto imas, ne ide, jer 200e je lepa cifra sto si spremio. Da vidis da prodas to sto imas, poslusas predlog da predjes na amd jos nesto, opet tu fali novca. Dobio si tu par predloga, odluci sam sta ti najvise odgovara i rokaj snimaj :)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.