Nov komp,Intel 3.0,1gb ddr2,7600gt! problem je sto usred bilo koje igrice sam od sebe pocne da ide igrac-primer u Oblivionu prilikom jahanja konja hocu da stanem i pustim dugme W a on nastavi da juri do besvesti!Tako je u svakoj igrici!Nije tastatura i nije virus. podignem nov sistem i stavim novu tastaturu i opet isto!Ima li neko neki predlog?
Instaliras Autopatcher (bilo koji), pokrenes ga i kada ti ponudi spisak fiksova, pronadji i cekiraj `Disable sticky keys`. Potvrdi i sledi uputstva na ekranu. I mirno spavaj.
Nikakav programcic nije instaliran! Znaci podignut sistem(proveren disk, radi na mnogim kompjuterima),instalirani samo najosnovniji drajveri,plejeri(i to je sve provereno)i odmah instalirana igrica.2 nove tastature sam promenio i jednu polovnu i nije toiNi menjanje kontrola ne pomaze! Jedino neznam kako se iskljucuje sticky keys.Jel moze kratko uputstvo?
mada meni to i ne lici bas na sticky keys problematiku... kad god je ona bila, aktivni program (citaj: igra) se automatski spusti u task bar, a iskoci sticky prozor...
Hvala za savete,ali nista ne pomaze! I dalje malo radi,pa mnogo zeza!Ne izbacuje prozorce sticky,pa znaci da nije to.Da li da probam da resetujem bios? Ovo bas ide na zivce prilikom igranja,pa ako jos neko ima neki pametan predlog POMAGAJTE!
Prozor sa Sticky keys opcijom se obicno pojavi kada kada stisnes zaredom pet puta taster shift (Obicno kod nekih pucacina). Ne verujem da je to problem. Jednom sam imao slican problem i ispostavilo se da je u pitanju bio PS2 prikljucak za tastaturu na ploci. Probaj da prikljucis tastaturu sa USB konektorom.
Bolje ziveti tisucu godina kao milijunas nego tijedan dana kao bijednik...
:: :: Hvala za savete,ali nista ne pomaze! I dalje malo radi,pa mnogo zeza!Ne izbacuje prozorce sticky,pa znaci da nije to.Da li da probam da resetujem bios? Ovo bas ide na zivce prilikom igranja,pa ako jos neko ima neki pametan predlog POMAGAJTE :: :: Slusaj pazi vidi gledaj... Potpuno identican problem mi se pojavio juce. Igra `Ghost recon2`. Ja je igrao sasvim fino ali odlucim da formatiram disk i reinstaliram windows pri cemu je ovaj novi-sasvim novi (neki vista fazon,strasno dobar.... ) Sp2 a prethodni Sp1 na kome je sve savrseno radilo !!! I reinstaliram igru kad ono chika trci pa razbija nece da stane a kad kliknem na levi/desni taster misa nesto opasno pisti u kucistu i kida mi mozak !!! Sve sam probao: reinstaliro ponovo igru, stavio druge tastature, iskljucio sticky keys itd. itd... I padne mi na pamet da iskljucim start up programe....KAD ONO RADI PERFEKTNO !!! Dakle poenta price je da nije PS2 ulaz u pitanju (ni Sp2 ni antivirus kao sto sam ja pomislio) nego ti neki programcic pravi problem !!! Meni je pravio problem `TopDesk 1.4.2 ` ! Kad njega iskljucim sve je OK ! Eto ti resenje i mora da sljaka !!! Pozdrav !
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.