Na grafickoj kartici je DVI konektor, na monitoru DisplayPort ( pune velicine, ne mini ) Da li postoji kod nas u prodaji odgovarajuci kabl ( 2-3m duzine ).
Citao sam da se pominju neki aktivni adapteri, pa mi nije jasno da li to treba i u ovom slucaju. Takodje vidim kablove DP to DVI, pa ne znam da li to radi i u obrnutoj varijanti tj DVI to DP ?
Ako imaš običan display port onda nažalost treba aktivan adapter, ako imaš dual mode dispaly port onada može sa običnim kablom pošto on sadrži dvi/hdmi signal u sebi( samo ima pra limitacija pošto je single link dvi signa u pitanju, nema podršku za 3d i max rezolucija od 1080p) Ovako izgleda oznaka za dual mode display port http://goo.gl/VpA7r5 Pročitaj manual od monitora pa vidi šta kaže
Jeste to je taj monitor, ima vga, dvi i dp port, stim sto su dvi i vga portovi zauzeti, pa mi ostaje dp port kao slobodan, zato i pitam oko ove `gimnastike` oko kablova ? :)
Tu onda mora aktivni adapter, pošto 99% nema dual mode dp, sad nemam pojma koji vlaja i gde bi mofao da ga nabaviš.
Black Wolf
:: :: Jeste to je taj monitor, ima vga, dvi i dp port, stim sto su dvi i vga portovi zauzeti, pa mi ostaje dp port kao slobodan, zato i pitam oko ove `gimnastike` oko kablova ? : ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.