igram bf3, i provaljujem da imam gadan fps drop, i da sve radi nekako kako ne bi trebalo. aj da bacim pogled ima li novih drajvera, ima. ja skinem, krenem instalaciju i sad... dal pošto je tv u pitanju i vezan preko hdmi porta, ne znam, al znate ono kad se u toku instalacije gasi monitor? e, pa ovde mi na tvu stoji `no signal` preko minut, to ne treba toliko, odnosno uvek traje kraće. i onda se ja magarac napravim normalan i u sred instalacije koja je očigledno bila u toku, ja ubodem dugme da restartujem!!! i sad, imam sliku na tvu, koja nije ni do jedne ivice, grafiku u device manageru nađem ili pod unknown devices ili others, neće sistem da očita model nikako, drajveri odbijaju da se instaliraju, pokušao i driver sweeper (odnosno ovaj novi DDU, ili kako već) i nema šanse. bacio pogled da nije neki virus, guglao ko besan, al nikako da nađem rešenje, a da nije reinstal sistema. jel se susretao neko sa ovim do sad? i da kažem za kraj da je sistem W7 x64 a grafika je 650ti.. ajte pomagajte nekako
Rucno obrisi svaki folder koji je nVidia. BIlo gde da se nalazi. Udji u regedit i tu trazi sve sto ima veze sa nVidia. Svaki `folder` sa leve strane izbrisi. Restartuj sistem i instaliraj drajver.
Inace, koji model TV-a imas?
_____________________________ P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO
Ali svasta sam pokusavao, sad ni safe mod ne mogu da udjem zabode na nekom drajverima, nesto adrwd, nece u sistem da udje, mora reinstal jbg... I AM the God of war.. Nothing defies me!!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.