AMD Tahiti chip za HD7970 ili R9 280X graficku kartu. Imam Gigabyte Radeon R9 280X http://goo.gl/t2T8bZ Problem karte je sto nece da dadne sliku, ali kada stavim drugu kartu pored i preko nje dobijem sliku u atiflash alatu mogu da iscitam graficku kartu za koju pise Tahiti (flesovanje kartice nije pomoglo). Jos neki simptomi koje uzrokuje Tahiti kartica je da kada je i ona prikopcana ni preko svoje kartice ne mogu da udjem normalno u windows, poslije Windows 7 ucitavanja pri palenju ostane samo crna slika, dok iz safe moda mogu da dobijem sliku. Moja neka teorija je da je karta koristina za rudarenje i da je cip na njoj degradirao jer na samom jezgru ima par bijelih mrlja koje ne mogu da se ociste alkoholom. Nemam racuna, od ambalaze imam samo kutiju, godina uvoza 2013, CT Computers. Kartica nije fizicki ostecena ima Serijski broj na njoj koji takodje nije ostecen. Sada ako je u garanciji ne znam da li to pokriva sto nemam racun ni garantni list.
AMD FX 8350 Eight Core 4.5GHz Cooler Master V8 / Gigabyte HD 5870 SOC Arctic Cooling Accelero Xtreme PLUS / KINGSTON 12GB (2X4GB 2x2GB) 1866 DDR3 / ASUS Sabertooth 990FX R2.0 / Samsung 840 EVO 120GB / Samsung F3 Spinpoint 500GB / Toshiba 1TB / Cooler Mast
:: AMD Tahiti chip za HD7970 ili R9 280X graficku kartu. :: Imam Gigabyte Radeon R9 280X http://goo.gl/t2T8bZ :: Problem karte je sto nece da dadne sliku, ali kada stavim drugu kartu pored i preko nje dobijem sliku u atiflash alatu mogu da iscitam graficku kartu za koju pise Tahiti (flesovanje kartice nije pomoglo). Jos neki simptomi koje uzrokuje Tahiti kartica je da kada je i ona prikopcana ni preko svoje kartice ne mogu da udjem normalno u windows, poslije Windows 7 ucitavanja pri palenju ostane samo crna slika, dok iz safe moda mogu da dobijem sliku. Moja neka teorija je da je karta koristina za rudarenje i da je cip na njoj degradirao jer na samom jezgru ima par bijelih mrlja koje ne mogu da se ociste alkoholom. Nemam racuna, od ambalaze imam samo kutiju, godina uvoza 2013, CT Computers. Kartica nije fizicki ostecena ima Serijski broj na njoj koji takodje nije ostecen. Sada ako je u garanciji ne znam da li to pokriva sto nemam racun ni garantni list :: :: AMD FX 8350 Eight Core 4.5GHz Cooler Master V8 / Gigabyte HD 5870 SOC Arctic Cooling Accelero Xtreme PLUS / KINGSTON 12GB (2X4GB 2x2GB) 1866 DDR3 / ASUS Sabertooth 990FX R2.0 / Samsung 840 EVO 120GB / Samsung F3 Spinpoint 500GB / Toshiba 1TB / Cooler Mast
Pazi, pre svega ovaj chip (GPU) sobom nosi ogroman deo...
24.05.2014. 10:47
status: user broj poruka: 10999
cene kompletne karte, to jest, najverovatnije ne bi ti ni bilo isplativo da ga kupis. Drugo - ko zna sta je jos uz GPU pregorelo, tako da ni perfektno izvedena zamena pregorelog sa novim GPU-om mozda ne bi resila problem (a novi GPU bi mogao i da strada zbog otkazivanja drugih delova)...
Bez papira gar ne vazi zvanicno jedino ako CT hoice da ti izadje u susret. Poto si skidao cooler gar definitivno ne vazi. To da se popravi tesko da ce moci. Zaboravi i nemoj gubiti vreme
:: AMD Tahiti chip za HD7970 ili R9 280X graficku kartu. :: Imam Gigabyte Radeon R9 280X http://goo.gl/t2T8bZ :: Problem karte je sto nece da dadne sliku, ali kada stavim drugu kartu pored i preko nje dobijem sliku u atiflash alatu mogu da iscitam graficku kartu za koju pise Tahiti (flesovanje kartice nije pomoglo). Jos neki simptomi koje uzrokuje Tahiti kartica je da kada je i ona prikopcana ni preko svoje kartice ne mogu da udjem normalno u windows, poslije Windows 7 ucitavanja pri palenju ostane samo crna slika, dok iz safe moda mogu da dobijem sliku. Moja neka teorija je da je karta koristina za rudarenje i da je cip na njoj degradirao jer na samom jezgru ima par bijelih mrlja koje ne mogu da se ociste alkoholom. Nemam racuna, od ambalaze imam samo kutiju, godina uvoza 2013, CT Computers. Kartica nije fizicki ostecena ima Serijski broj na njoj koji takodje nije ostecen. Sada ako je u garanciji ne znam da li to pokriva sto nemam racun ni garantni list :: :: AMD FX 8350 Eight Core 4.5GHz Cooler Master V8 / Gigabyte HD 5870 SOC Arctic Cooling Accelero Xtreme PLUS / KINGSTON 12GB (2X4GB 2x2GB) 1866 DDR3 / ASUS Sabertooth 990FX R2.0 / Samsung 840 EVO 120GB / Samsung F3 Spinpoint 500GB / Toshiba 1TB / Cooler Mast
AMD FX 8350 Eight Core 4.5GHz Cooler Master V8 / Gigabyte HD 5870 SOC Arctic Cooling Accelero Xtreme PLUS / KINGSTON 12GB (2X4GB 2x2GB) 1866 DDR3 / ASUS Sabertooth 990FX R2.0 / Samsung 840 EVO 120GB / Samsung F3 Spinpoint 500GB / Toshiba 1TB / Cooler Mast
:: :: obuci neku haljinu i uzmi to crknuto parce plastike i metala i udri o beton ili o zid onako krvnicki i okaci na yt, nema pametnijeg poteza : :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.