7950 :D neka koja je rudarila ili ne, da ima garanciju jos 12m :) i das 150e i 100e stavis u dzep :) salu na stranu za te pare razlike izmedju karta su minimalne sta god da kupis na 1080p da se igra necas pogresiti! mada bi ja isao na onu gore varijantu :)
Pa i taj `Phenom`, zapravo Thuban ce izvuci sve iz karti do te cene.
23.05.2014. 20:32
status: user broj poruka: 4879
Tako da sto se tice iskoriscenosti graficke u paru sa tim procesorom, tu neces imati problema. Ako menjas procesor i plocu zbog opsteg update-a, to je vec nesto drugo. Kao sto napisa @Dexter, R9 280 ili GTX 760 za taj novac. Polovne su dosta jeftinije ako si za tu kombinaciju.
ovo sto je Dex preporucio je odlicna kupovina, ja recimo sa 7870 teram sve skoro na high-ultra na full hd, a kamoli tek 280 ili gtx 760. Za nepoverovati ali jedina igra koju i dalje ne mogu sve na maximum da poteram je Tombrider(a ugaseno je ono za kosu).
Ako imas para da menjas sve uzmi neki i5 starije generacije i cepaj, ako uzimas AMD onda plocu koja podrzava novije FX cpu-e i uzmes 6300 i rokaj.
Kako ne mozes? Koliki ti je najnizi fps na ultra detaljima?
:: ovo sto je Dex preporucio je odlicna kupovina, ja recimo sa 7870 teram sve skoro na high-ultra na full hd, a kamoli tek 280 ili gtx 760. Za nepoverovati ali jedina igra koju i dalje ne mogu sve na maximum da poteram je Tombrider(a ugaseno je ono za kosu) :: :: Ako imas para da menjas sve uzmi neki i5 starije generacije i cepaj, ako uzimas AMD onda plocu koja podrzava novije FX cpu-e i uzmes 6300 i rokaj :: :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2x2GB DDR3 1600MH :: WD10EARS 1T :: Sapphire 7870 Ghz Edition 2GB GDDR :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 8.1 RTM 9600 64-bit :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.