Imam laptop iz potpisa i sad hocu da uzmem tv i da ga povezem sa laptop sa HDMI kablom e sad me interesuje da li cu mocu da podesim full HD rezoluciju posto je rezolucija laptop-a 1366x768?pozdrav
Mislis rezolucija njegovog ekrana...a nema niakve veze sa tim koju rezoluciju moze da `tera` graficka karta a to ce da podesi software kada prikacis tv ili da ti prikaze obavestenje o optimalnoj rezoluciji za taj ekran... Rodjen sam u Srbiji...i od toga cu i umreti!
Da pojasnimo malo: -neces moci da kloniras sliku na TV u FullHD rezoluciji vec samo u max rezoluciji displeja na notebook racunaru (768p). -moci ces da izguras FullHD rez. na TV-u u `extended display` modu ili kada ekran na racunaru iskljucis i koristis samo TV.
Ako graficka nije krs neki iz praistorije, moze da tera tri monitora(ako ima prikljucke) i na svakom monitoru da bude drugacija rezolucija, negde hd negde hd ready negde full hd, a tako moze samo u extended opciji.
Klon ce da radi samo na onoj najmanjoj i tako bude na svim monitorima.
@luja-88 E to mi je bitno meni nije bitan ekran na laptop-u njega necu ni koristiti zato mi je bitno da mogu da podesim FullHD rezoluciju na Tv-u.
@Dexter013 Graficka je ova iz potpisa koja je u laptop-u e sad kako ja mogu da odaberem koja ce da radi preko HDMI-a ova GT555m ili ona integrisana HD 4000?
Otvori nvidia control panel, Manage 3D settings, pa pod Global settings selektuješ High-performance nvidia processor ili Intel HD graphics, takođe, možeš svakoj aplikaciji posebno dodeliti GPU koji će preko HDMI kabla izvoziti zvuk i sliku na TV.
:: @luja-88 E to mi je bitno meni nije bitan ekran na laptop-u njega necu ni koristiti zato mi je bitno da mogu da podesim FullHD rezoluciju na Tv-u :: :: @Dexter013 Graficka je ova iz potpisa koja je u laptop-u e sad kako ja mogu da odaberem koja ce da radi preko HDMI-a ova GT555m ili ona integrisana HD 4000 :: :: :: :: Lenovo Y570 :: Intel® Core™I3 2330M 2.2ghz :: nVidia GT555m 2gb GDDR5 :: 2x4Gb DDR3 1600 :: Segate Maximus 500gb :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.