Naime, ako neko od Vas kolega ima led ekran dimenzije 15,6` sa oznakom LP156WH4 iz nekog lap topa koji je otisao bogu na istinu i resio bi se istog a trazi razumnu sumu para nek se javi na mail....
Ma ne mora taj, nego sto si rekao zbog konktora sa leve strane...nisam znao da ih je vecina takvih... vidim da su novi po oglasima 70 e a polovni od 55-60 a ceo lap top vredi ispravan max 150-160...sta reci...to bi bio odprilike i odgovor na pitanje sta je razumna cena...
Ali ti je uvek bolje 70€ za nov. Polovni drze cenu jer ih nema, a preprodavci gledaju da ustede svaki dinar, pa pre plate 55€ za polovan nego 70€ za nov. Ako kupujes za sebe, uzmi nov, ako ga sredujes za prodaju kupi najjeftiniji, jbga...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
Da je za mene prvo ne bi uzimao takav lap top pa bi se isplatila takva aktivnost ali ovako sve mi se cini da ce cekati bolja vremena ili otici u delove posto je drugaru i 55 plus postarina mnogo a 70 za nov misaona imenica....
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
Ahahahahahahahahahahahahaha Komentar godine :P - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: Ima da ti posalje blok A4 umesto ekrana.. :: :: Citat: :: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn :: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` :: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!! :: ::
pa on i nije napisao da ce da pase, nego da ima i da moze da posalje!
:: Kako moze da pase kad je njegov 14.1, a tebi treba 15.6` :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: milanches-jer pase taj 5150 na 5742 acer :: :: asusm4a88t-v-evo usb :: :: amd x6 1090 :: :: noctua nh-d1 :: :: gtx670t :: :: mushkin 2x4gb silverlin :: :: Samsung F3 1T :: :: SilverStone 500 :: :: :: ::
Eto moram da te demantujem... sticajem okolnosti jutros sam se video sa covekom, popio kafu, na zalost nismo zavrsili posao jer to nije ono sto meni treba ali ne bi mi dao ciglu, blok, parket ili nesto od gradjevinskog materijala... a meni jos uvek treba led ekran... Rodjen sam u Srbiji...i od toga cu i umreti!
:: WMARC nema sta nema : :: :: Imas li mozda neki 19` panel 1440*900 :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Eeee, verovao ili ne, jucer sam probao jedan 4:3 17` kojem je crkla elektronika dibidus. Stavio sam elektroniku od 19` 16:9 i sve lepo proradilo, ali slika na svim rezolucijama ima u donjem delu panela traku od 2cm koja se preklapa/kao ogledalo :( Ne pase jbg. Da je 19` 4:3 proradilo bi sigurno...
Ok, imas li makar power board od nekog 17` 4:3? pa da bar tog osposobim :) Izgubio sam 3 dana da ga vratim u zivot, ali je izgleda svaka komponenta crkla na ploci pa sam odustao- neverovatno....
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.