DVI imas u vise verzija. Imas full dvi i half dvi (samo manjak pinova) dual link/single link. Naravno te 2 verzije imas u oblicima gde nosi i analogni signal. Pa sa njima mozes da radis i DVI to VGA. Imas kartice koje samo nose digitalni signal i one koje nose oba signala (digital-analog). A onda imas i takve konvertere. Obicno tobijes takve uz karticu. U slucaju da ne dobijes, moras da pogledas na samoj kartici, da li imas jedan odvojen deo na konektoru (pored ona 3 reda pinova), i jedan pravougaonik, koji sa sobom nosi 4 pina (4 rupe) i jednu linijicu. Prema tome kupujes i adapter.
_____________________________ P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 gamepad/Zalman MFC1 Plus / CM TX3 EVO
:: @acane :: :: ovaj LG je do jaja - 23EA63V-P, na papiru ekstra, a nisu losi ni review-si : :: :: @MadCat :: :: Pa ajde onda preporucite nesto dobro, bar da ne zalim pare, pa neki ide jos do 25-26-27K ( Ne mora velika dijagonala, 23` mi je dovoljno :: :: @Dexter01 :: :: Znam taj Dell, al izgleda nista bez Rodnija : :: :: I jedno pitanje, kad bi recimo koristio DVI to HDMI kabel, da li bi dobio istu sliku ko kad bi koristio samo HDMI kabal, tj. da tv podrzava HDMI ulaz?
Razlika izmedju dvi i hdmi kabla je u tome sto hdmi prenosi zvuk sto znaci da ti takav monitor treba za konzole. Nema razlike u kvalitetu slike kada su komp i monitor povezani sa ta dva kabla. Neces dobiti kvalitetniji monitor za 50e vise i zato mislim da je bolje da uzmes jedan od dva monitora koje sam spomenuo u prosloj poruci. Trenutno su monitori iz nove Dell P serije best buy pa mozes da biras izmedju Dell p2314h i Dell p2414h.
HDMI mi uopste ne treba sem ako nije potrebno zbog zvuka, tj. konzola ili slicno?
Ja sam mislio da bih jedino tako mogao da izvucem max kvalitet slike sa GTX770, ali u ovom slucaju mi DVI samo treba odnosno Dell p2414h ispada najbolji izbor. Jedino sto je ruzan :(
sine opusti se.. ja imam taj monitor, vredi za sve pare i uopste nije ruzan... sto se tice adaptera, dvi na hdmi sam kupio zbog maticne-integrisane i sve je u najboljem redu.. nemas ti tu nekog manjka u kvalitetu slike.. uz monitor dobijas sve potrebne kablove, nakaci grafu na dvi i uzivaj..
Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I30 Gigabyte G.1 Sniper B5 Kingston Hyper X Beast 2x4gb 1600mhz Seagate Baracuda 1Tb Seasonic G550 550W Gold Fractal Design Define R4 Black Pearl with Side Window Dell P2414H...
Meni se taj LG mnogo svidja, obozavam monitore sa minimalnim ramom okolo, a ovaj ga i nema sa strane i odozgo uopste :DD ja sam takav neki hteo da kupim ranije ali naleteo sam na Flatron IPS236 jeftino pa sam njega uzeo. Taj monitor koji imam bas lepo izgleda jedino taj ram sto je malo veci sa donje strane, a sa ostalih strana je 2cm....
@Miskonius Hvala ti (sa zakasnjnjem) za link u temi Sto za kompjuter :)
@AndRey 27`ni monitor koji ti je Sky preporucio da uzmes ima glossy (sjajan) ekran sto bi moglo da ti smeta ako je monitor (ekran) okrenut ka prozoru. Monitori iz P serije su flicker-free pa je to dodatni razlog da uzmes Dell p2414h ili monitor vece dijagonale iz iste serije (flicker-free - pogledaj na youtube-u).
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.