KOji je po Vama monitor od 22` trenutni best buy. da ima DVI i to je to to. odziv mi ne treba, slabo se igram, sta mi najvise smeta trenutno na samsung 710v su mracne scene u filmovima koje su neprepoznatljive. I probijanje pozadinskog osvetljenjaZnaci nisam zahtevan.Ja sam snimio:
lg 226bw (mada bas i nisam skontao sta dobijam za razliku u ceni u odnosu na 225 i 223, pa i 2232) L226WTQ-SF Asus mw221 philips je ranije imao dobre monitore i nikad nisam imao problema sa njima, ne znam kakvi su danas
:: KOji je po Vama monitor od 22` trenutni best buy. da ima DVI i to je to to. odziv mi ne treba, slabo se igram, sta mi najvise smeta trenutno na samsung 710v su mracne scene u filmovima koje su neprepoznatljive. I probijanje pozadinskog osvetljenjaZnaci nisam zahtevan.Ja sam snimio
:: L226WTQ-S TFT/LCD, 22`, Wide, 1680x1050, 2ms, 3000:1, 300cd/m2, 0.28mm, 170°/170°, HDCP, D-Sub, DVI Ovo je za gejmere definitivno best buy monitor.22`.Odlican odziv,odlican ugao gledanja,fenomenalan kontrast...fenomenalna cena za ove performanse. http://www.ciao.co.uk/LG_L226WTQ_SF__Review_5690792
:: philips je ranije imao dobre monitore i nikad nisam imao problema sa njima, ne znam kakvi su dana ODLICNI! Uzeo sam skoro Philips 220WS8 i svaka preporuka.Monitor ima izuzetno ostru i ono sto me jos vise impresioniralo izuzetno prirodnu sliku...Odziv 5ms,ugao gledanja 160/160,rez.1680x1050@60Hz,1000:1,DVI...Cena oko 320e...Svaka preporuka...Uvek sam kupovao samo Philips monitore i NIKADA nisam imao nikakvih problema.
:: KOji je po Vama monitor od 22` trenutni best buy. da ima DVI i to je to to. odziv mi ne treba, slabo se igram, sta mi najvise smeta trenutno na samsung 710v su mracne scene u filmovima koje su neprepoznatljive. I probijanje pozadinskog osvetljenjaZnaci nisam zahtevan.Ja sam snimio :: :: lg 226bw (mada bas i nisam skontao sta dobijam za razliku u ceni u odnosu na 225 i 223, pa i 2232
geska u pisanju, mislio si na samsung:-) 226bw je stariji model od 223bw i ima odziv 2ms GTG(znaci ne pravih 2ms) a 223bw, koji imam i verujem da bi ti odlicno vrsio posao ima 5ms ali mislim da nisu GTG.... savrsen je za hd filmove(eeee, da samo vidis trailer 1080p za transformerse....) 225bw je takodje stariji model, negde je star kao i 226bw...
:: L226WTQ-S
i ja sam se dvoumio izmedju njega i 223bw.... zvuci povrsno ali je uglavnom izgled prevagnuo, pored cinjenice da ovaj lg ima prebudzen dinamicki kontrast koji, kako sam cuo, skracuje zivotni vek monitoru...
:: Asus mw22
mislim da ovde ima ljudi sa doticnim/slicnim asus modelom, ali oni ce ti se javiti sami...
:: philips je ranije imao dobre monitore i nikad nisam imao problema sa njima, ne znam kakvi su dana
a o njemu sam cuo sve najbolje ali i svakakve stvari za koje bas ne verujem da su istina(`mrtav pixel u garanciji` mi zaista nekako zvuci neprihvatljivo za tako ozbiljnu firmu...)
Moja preporuka definitivno za Asus MW221u, ne zato sto ga ja koristim pa eto cisto da ga hvalim, nego sam ga video kako radi pored Samsunga 226BW i 225BW i mnoooogo manje probijanje svetla ima od ova 2.... Odlican je i za filmove i za igre... Lepo je dizajniran... Za mrtve pixele: nemoj da se nerviras nego lepo zatrazi da ti otvore i ukljuce monitor pa pogledaj sam za mrtve pixele (ja sam tako radio) Ovo su voljni u Gigatronu da rade...
Samsung vs. LG je klasicna Ferrari Porsche prica crveni je skuplji, vise trosi a srebrni je nemacka skola sve je kako valja ne vozi se od pumpe do pumpe a kosta manje od crvenog sa crnim konjicem.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: dali neko ima ovaj monitor :: shta znaci dinamicki kontrast, i dali ce da radi normalno 3 godine :: :: :: ::
dinamicki kontrast je softverski pojacan vec postojeci kontrast. tako da kad kazu npr 5000:1, takav kontrast na monitoru ispod nekih 1000e sumnjam da ces naci, sigurno je dinamicki a relan mu je recimo oko 1000:1. neko odavde rece da to skracuje zivotni vek monitora, mada ko zna, mozda ne skracuje, mozda skracuje za nedelju dana, a mozda za godinu(ovo poslednje zaista ne verujem...)
poz Nikolas
:: dali neko ima ovaj monitor :: shta znaci dinamicki kontrast, i dali ce da radi normalno 3 godine :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.