Da li zna neko kad na monitoru ima ova dva konektora i na DVI je prikljucen komp a na hdmi bi bila prilkljucena konzola, pitanje je kad su oba kabla u monitoru a komp je iskljucen dal ce onda slika ici iz konzole tj sa hdmi kabla ili DVI mora da se vadi iz monitora? i obrnuto kad je konzola iskljucena dal hdmi mora da se vadi? i jos nesto treba li se nesto u settingsu monitora podesavati kad se ubode hdmi?
PS Dal je neko imao problem kod GTA 4 mislim da je zadnja misija kad Niko gliserom vija Dimitrija koji je u helikopteru i treba da ga little jacob pokupi isto sa helikopterom, e sad kod mene jacob se ne pojavljuje vec Niko neko vreme juri Dimitrija i onda mu stigne na mob poruka pokusaj opet. Zna li neko jel to bug ili nesto drugo?Par puta sam pokusavao ali Jacob nikako da se pojavi da NIko uskoci Ubacen je update 1.0.7.0
Mada mislim da bi trebalo da sam menja na aktivni signal. Moj viewsonic prebacuje sa vga na dvi kad screensaver da blank screen... (power save)... mada imam i dugme za menjanje, lakse jeiz kreveta prebaciti ekran u sleep da bi promenio racunar :)
..je i kod mene,s tim sto na hdmi imam prikljucen D3,po potrebi menjas preko enter na monitoru (bar tako je kod mene),sta koristis hdmi ili comp. Ako ti ostane na compu,pri dizanju sistema pali ti DVI,i obrnuto.
hvala odgovorima a za gatekeeper ono sto je na youtubu to je kad dodje helikopter, a u mom slucaju Niko je u gliseru a helikopter u koji treba da uskoci se ne pojavljuje jer mislim da je neka greska u igri Da li je neko imao takav problem i dal ima neki zakrpa da se skine da bi se to resilo?
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.