Sad citam opet tvoj potpis i zamisljam kako `99-te padaju grafitne bombe po intelovim fabrikama i odjednom AMD zauvek prestaje da postoji... Hahahahahahahaha :)
:: ...(citaj: mesec dana)... :: :: Srpski Nesrecnik :: :: Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ?? :: ::
Moguce je da si propustio antologijsku temu koju je wlada postavio... Dakle, kartica mu je stigla (vikend valda bio), i on covek napise da ce testove da okaci u ponedeljak... I onda je proslo mesec dana a da nije ni slike opkacio.... mi poceli da se zajebavamo na njegov racun, i on nam covek okaci slike sa porukama `p... k...` i `Srpski nesrecnici PC Berza`... Zato sam se tako i potpisao :)
A nisam ni sujetan, meni je to bilo vrhunsko zezanje.... Nadji temu `EVGA GTX780ti Kingpin`... tako nesto...
Nema ovo veze nikakve sa AMD...
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
Nije mu jos komsija dosao sa fotoaparatom iz Tadzikistana.
:: Moguce je da si propustio antologijsku temu koju je wlada postavio.. :: Dakle, kartica mu je stigla (vikend valda bio), i on covek napise da ce testove da okaci u ponedeljak.. :: I onda je proslo mesec dana a da nije ni slike opkacio.... mi poceli da se zajebavamo na njegov racun, i on nam covek okaci slike sa porukama `p... k...` i `Srpski nesrecnici PC Berza`.. :: Zato sam se tako i potpisao : :: :: A nisam ni sujetan, meni je to bilo vrhunsko zezanje... :: Nadji temu `EVGA GTX780ti Kingpin`... tako nesto.. :: :: Nema ovo veze nikakve sa AMD.. :: :: Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ?? :: ::
pa ti citiras Vodosa sa tim `jel-jer`.. :DDD nemoj to.. :D
Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I30 Co Gigabyte G.1 Sniper B5 Kingston Hyper X Beast 2x4gb 1600mhz Seagate Baracuda 1Tb Seasonic G550 550W Gold Fractal Design Define R4 Black Pearl with Side Window Dell P2414H...
:: Stvarno me zanima kako radi taj setup,doduse uzeo bih ASUS jes da nije eVGA ali sta je tu je,gde ja Srbin da nabavim takav hardver jel zivim u Srbij :: :: :: AMD FX 832 :: ASUS M5A97 R.2. :: MSI R9 290X Gaming :: CM 690 :: CTG-650 :: 2x4 gb Kingston 1600 mh :: wd blue 500 g :: ::
Sta vi mislite da sam ja najvan, pa meni ventilator i ovako hoce da izleti iz napajanja kako zapocne neka zahtevnija igra a kamoli benchmark test. Jos treba da stavim 250W GTX580 Fermi pun odozgo. Nema benefit veceg nego sa GTX650. Probano je vec, neki vide i usporenja. Suvise je GTX780Ti jaka karta mozda bi dobio 4-5 fps tamo preko 120-130fps. A isto bi dobio i sa GTX650. Najbolja karta za PhysX je testirana GTX650Ti. Nisam ni znao dok nisam kupio ovu kartu da je ventilator podesen da tako brzo moze da se vrti. Ne zelim umesto restarta ili gasenja da zadimi nesto u njemu.
http://hardforum.com/showthread.php?t=1722811 Ja ne mogu a povezem kartu, nemam konektora za jos jednu kartu. Svi su mi zauzeti PCIE konektori. 3 konektora idu u graficku 8 pin i 8 pin sa jedne grane tj kabla 6 pin sa drugog kabla a drugi deo tog istog kabla ide kao dodatni konektor PCIE na ploci i ja vise nemam kako da povezem grafiku. plus to ne bi smeo ni na 850W.
Pa da evo ovde pise bas GTX650, evo vidite i vas sam stavio u potpis, da vam ucinim cast...
A koja GTX780Ti ima 257.3 GTexel/s i 51.5 GPixel/s a da su polja za overclock prazna i da se vidi klok od 1072MHz i proizvodjac EVGA (3842) i Samsung memorija to samo jedna karta na svetu ima te specifikacije.
A i cene su katastrofa, decembra 2013 mogao sam uzeti asus gtx780 za 53000din sto je za 2000din skuplje od evga 770, da li je moguce da je evga gtx 770 toliko dobra karta, da sam bio pametan i da nisam kupio asus gtx 770 sada bih dodao jos 12000din i lepo imao evga 770... bem ti asus .)
:: Stvarno me zanima kako radi taj setup,doduse uzeo bih ASUS jes da nije eVGA ali sta je tu je,gde ja Srbin da nabavim takav hardver jel zivim u Srbij :: :: :: AMD FX 832 :: ASUS M5A97 R.2. :: MSI R9 290X Gaming :: CM 690 :: CTG-650 :: 2x4 gb Kingston 1600 mh :: wd blue 500 g :: ::
Ne nego je MSI GTX780 Lightening skocio sa 460 na 530e za nedelju dana posle nove godine, kao i sve ostalo. U EVGA Europe 420e kosta EVGA GTX770 Classified a vec za 460e imas ovu...
To im je najeftiniji model. 550e kosta GTX780 Classified. Pa eto ja sam prodao za 450e GTX780 Classified, to je ta cena kao sto imas na Boostlogic GTX770 sa referentnim PCBem i ACX coolerom. Pa ti vidi koliko je nas narod glup i nema pare, mesec dana mi je trebalo da je prodam.
To napajanje je otislo za Nemacku pre neki dan. A dolazi SuperNOVA 1000P2 Platinum jel ima bolje performance. Ja sam imao prvi batch koji sam mogao da zamenim odmah, ali ja sam trazio ako moze 1000P2 jel su mu bolje performanse. Najbolja platforma od Super Flower plus za par nedelja stizu sleeve kablovi plavi, crveni i crni najbolji na trzistu bez srinka.
Nemoj da si Najvan. Ti jos mora da ucis mnogo o racunarima. Jedno je brend a drugo su performanse. Tebe u stvari pali roba koja ne postoji na nasem trzistu,pa makar to bilo i na ustrb performansi.
Onda kupis,vidis da si bio u zabludi pa sve iz pocetka. Ali kako ti da imas nesto sto ima svaki drugi u Beogradu i Srbiji. Ti si umislio da si glavna faca za hardver i vozis se u nekom svom filmu.
On jednostavno hoce da ispolji neki svoj karakter preko hardvera. On je neki buntovnik protiv svega negativnog i usranog sto nam se desava svakodnevno. On pokusava da zivi u Beogradu ali da ne zivi sa Beogradjanima. On pljuje po svom narodu i smatra ga za stado kome on ne pripada.
Posto u realnom svetu ne moze da se dokaze,pokusava u virtuelnom to da nadomesti. Takvi ljudi zaista nemaju buducnost. Na zalost i ne pokusava da samokriticno sagleda situaciju nego okrivljuje za to sredinu.
Ima dosta ljudi na Berzi kojima je kriv ovaj ili onaj za los zivot ali kad se ujutru pogledate u ogledalu razmislite da li ste i vi krivci za nesto sto vam se desava. Ja licno mislim da jeste. Svaki covek kroji svoju sudbinu pa zato ne okrivljujte ni stranke ni drzavu nego prionite na rad.
Posto volis da se nalupetas, narocito da se**s po narodu, cisto da demantujem tvoju laz i neistinu.
Iz pouzdanih izvora imam informaciju da si imao ponudu ne od 450, vec od 480 evra za tvoju graficku kartu, jedini uslov je bio da se kupoprodaja obavi u roku od 24h. Ali ti si se neckao i trazio da ta osoba ceka 7 do 15 dana da ti valjda odlucis sam sa sobom sta ces raditi. Lik se ohladio i otisao u Monitor po MSI 780 Lightning.
Nije lepo lagati.I ne sviraj da si morao cekati mesec dana `glupe Srbe`. Imao si ponudu ODMAH.
:: Ne nego je MSI GTX780 Lightening skocio sa 460 na 530e za nedelju dana posle nove godine, kao i sve ostalo. U EVGA Europe 420e kosta EVGA GTX770 Classified a vec za 460e imas ovu.. :: :: http://eu.evga.com/products/enlarge.asp?PN=03G-P4-2780-KR&I= :: :: To im je najeftiniji model. :: 550e kosta GTX780 Classified. Pa eto ja sam prodao za 450e GTX780 Classified, to je ta cena kao sto imas na Boostlogic GTX770 sa referentnim PCBem i ACX coolerom. Pa ti vidi koliko je nas narod glup i nema pare, mesec dana mi je trebalo da je prodam :: :: :: i7-3770K(4.5)+ CORSAIR H100-EVGA Z77FTW-CORSAIR Dominator Platinum 1866(2x4GB)- EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classified(EVGA GTX580 PhysX)-Sound Blaster Z-Force GT 120-CORSAIR Obsidian 650D-EVGA NEX1500 Classified- Logitech G510/G700- Samsung P2450 :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.