Dali je moguce popraviti graficku karticu i ako jeste ko to radi graficka je radila super uvece sam ugasio racunar kada sam ujutru hteo da upalim nije davala sliku kuler vrti na njoj i daje 3 beepa jedan dugi i 2 kratka
Ako hoces, ja se stvarno ne salim. Mnoge graficke kartice sam uspeo da `ozivim` i prodao sam ih na kupindu sa radnom garancijom od 14 dana i nijedan kupac se nije zalio, samo jedan koji se razume mi je zamerio sto sam prodavao reparirane grafike a nisam to napisao, ali njemu i dan danas rade tako da nemam problema.
:: Graficku sam probao i kod drugara na napajanju od 800w raidmax isto simptomi ne daje sliku
Ako si probao i na drugoj masini na drugom napajanju onda je crka 100% i to je to. A ovo duvanje mozda i sredi stvar ali je to teska lutrija i uglavnom drzi vodu dok majstori odu, bar za nvidiju rerne i te fore.
Meni jedna ASUS A7N8X-X nije htela da baci sliku i ja sam uzeo cekic i jako je udario na kuler od chipseta i rekao : `Radi, mamu ti jebem` i proradila je i prodao sam je dalje na kupindu za 1800 dinara, a tu plocu sam dobio za dz kao neispravnu. Kupac se i dalje ne zali a ima moj broj koji je uvek aktivan, a plocu sam prodao pre 3 meseca.
:: On ako ne uspe vrucim vazduhom, uspece srafcigerom.
Duvac ako uspes da dunes taj ATI ti si kralj. Elem kod tog ATIa nije problem oral nego nesto drugo. Nije to Nvidia pa je udaris ondulaciju i ona radi. E svasta ima ovde da se procita. Oralno popravljanje grafickih karti....jel to njusim da se psiho vratio? http://valid.canardpc.com/7wegij
Duva se fenom za skidanje farbe. Ali pored toga moras da sipas na chip neku tecnost i da znas koliko treba da se duva fenom. Uspevao sam da ozivim HD3650 i HD4670 itd.
Koja tecnost? Da nije mozda tecni flux? Jbt, ne znas ni sta sipas ispod chipa, a bavis se `popravkom` g. kartica. Ili to radi kako valja, ili batali. Meni se licno ebe za kartice do 50E, ali nekome ces da upropastis kartu vrednu 200+E i sta si uradio? Recices, ne moze da se opravi i nikom nista? E moj drug, kada bi se to tako radio i moja baba bi imala servis racunara.
Skupljaj pare, kupi neophodan alat, uci se, radi kako valja, pa ces da vidis kako ces imati posla. Ovako se samo brukas po forumima i mislis da ce neko da ti posalje kartu da je przis sa rernama i fenovima za kosu na osnovu toga sto ti se posrecilo i uspeo si da ozivis par kartica? Cak vidim da ti i cekic nije stran :D
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Jel moze Brion umeto tog fluxa? Mislim ako nemam kes za Weller ful mozda Pino Silvestre? Eeeee a ja budala kupio masinu za kuglanje ,sita, dao za flux goiletinu para umesto da sam kupio fen za farbu marke Womax http://valid.canardpc.com/7wegij
Zasto gledate sve iz jednog ugla. Nisam napisao kako se zove tecnost zbog toga da drugi ne bi saznali, ali kad si vec rekao sad svi znaju. Jeste tecni flux. Kako mogu da upropastim kartu ako ne radi? Ti ne znas koliko kartica sam oziveo. Kad sam radio ozivljavao sam 20-30 kartica mesecno. Kartice sam uzimao za 100-300 dinara a prodavao od 1500 do 3000 dinara. Pa ti izracunaj koliko sam zaradio samo na karticama, da ne pominjem koliko sam zaradio na laptopove, konfe, hardove, ploce. Kad sam radio posteno plata mi je bila 50000 dinara ali morao sam da se mnogo cimam te zbog nabavke te zbog licne prodaje. Zeleo sam da imam mnogo novca a da nista ne radim i dobro mi je islo duze vreme, ali taj novac me je unistio. Izgubio sam mnoge prijatelje i poznanike. Pored tog novca sam se osecao mocno i placao sam sponzoruse razne i uzivao sam. Kada sam shvatio da sam mnogo vise izgubio nego sto sam dobio pao sam u depresiju i sa svima sam se oprastao ovde(26.08.2013.). Imao sam neki limit a on je bio 1200 evra mesecno. Kada me je majka provalila, zahvaljujuci facebook-u onda je sve otislo dodjavola. Ne brinem se za posao, znam kako da posteno zaradim 50k dinara mesecno.
:: Koja tecnost? Da nije mozda tecni flux? Jbt, ne znas ni sta sipas ispod chipa, a bavis se `popravkom` g. kartica. Ili to radi kako valja, ili batali. Meni se licno ebe za kartice do 50E, ali nekome ces da upropastis kartu vrednu 200+E i sta si uradio? Recices, ne moze da se opravi i nikom nista? E moj drug, kada bi se to tako radio i moja baba bi imala servis racunara :: :: Skupljaj pare, kupi neophodan alat, uci se, radi kako valja, pa ces da vidis kako ces imati posla. Ovako se samo brukas po forumima i mislis da ce neko da ti posalje kartu da je przis sa rernama i fenovima za kosu na osnovu toga sto ti se posrecilo i uspeo si da ozivis par kartica? Cak vidim da ti i cekic nije stran : :: :: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
:: a duvas za 500 dindzi (ako ne izadje nista - ne naplacujes) , nemoj da te cuje Stanij :: :: :: U 90% slucajeva DA :: :: :: :: :: Ti sto dotaknes, to radi zauvek izgleda.. :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.