Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
pitanje za operatora
STRANA 1 OD 1
ICEBOY pitanje za operatora 24.09.2007. 14:50 T5736

status: user
broj poruka: 181

demo Crysis(jedino u demou Crysis dobija ATI, a u svemu ostalom manje vise gubi).

vidim da si naveo demo crysis prilikom testiranja one dve grafike, pa eto jedna molba>> bio bih ti zahvalan i ja i ostali igraci ako bi nam rekao gde to ima da se skine ispravan crysis demo. unapred hvala
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ognjeni ... 24.09.2007. 14:53 #28443

broj poruka: 4521

Crysis demo(singleplayer) zvanicno izlazi sutra ( ili prekosutra nisam siguran(25-26) a pretpostavljam da je operator igrao Crysis beta demo ( multyplayer only) za koji je potreba serial key (postoji ogranicen broj) i svi su se vec razgrabili( pogledaj na sajtu da li ce ih biti jos )
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ICEBOY Re: ... 24.09.2007. 14:59 #28444

Hvala

verovatno je u pitanju beta demo, a demo koji je najavljen za sutra je po ko zna koji put odlozen. Sada kao izlazi 26 oktobra i vec mi je muka vise od tog lozenja mase grrr
nvidia8800 Re: ... 24.09.2007. 15:00 #28445

broj poruka: 168
Pomereno je objavljivanje za jos mesec dana, steta ali istinito.

http://www.crysisdemo.com

POZDRAV

::
:: Crysis demo(singleplayer) zvanicno izlazi sutra ( ili prekosutra nisam siguran(25-26) a pretpostavljam da je operator igrao Crysis beta demo ( multyplayer only) za koji je potreba serial key (postoji ogranicen broj) i svi su se vec razgrabili( pogledaj na sajtu da li ce ih biti jos )
:: www :: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
NastyB Pa, sad... 24.09.2007. 17:27 #28449

broj poruka: 729
...posle Bioshock-a teško da će me Crysis oduševiti. Po meni, teško da će ijedan FPS biti ovako dobar. Znam da ima ljudi koji preferiraju RMDBZIPMNI pucačine (Roštiljaj, Mile, Do Bele Zore I Pusti Mozak Na Ispašu), ali Bioshock ima sve što TREBA da bude u jednoj igri: odlična grafika i zvuk, dobra priča, sjajna atmosfera...ma, vrh, brate! Teško da će Crysis to dostići...

Lula pametnom služi da razmisli, a budali da nečim zapuši usta.
Marfijev postulat

ICEBOY bioshock 24.09.2007. 18:07 #28450

evo upravo sam skinuo pa da vidim kakva je grafika svi kazu da je savrsena
Ognjeni ... 24.09.2007. 18:29 #28455

i ja se slazem....Bioshock je u potpunosti kompletna igra, ima apsolutno sve i mislim da ce je tesko iko nadmasiti skoro MADA..Crysis ce imati daleko lepsu grafiku (iako za Bioshock mislim da je nestvarna...) i zeljno iscekujem Crysis....
NastyB Re: ... 24.09.2007. 20:05 #28461

broj poruka: 729
:: i ja se slazem....Bioshock je u potpunosti kompletna igra, ima apsolutno sve i mislim da ce je tesko iko nadmasiti skoro MADA..Crysis ce imati daleko lepsu grafiku (iako za Bioshock mislim da je nestvarna...) i zeljno iscekujem Crysis...

Znam da Crysis ima bolju grafiku, bar po onome što sam video na trailerima. Znam i da će imati par opakih caka u gameplay-u, koje nisu viđene do sad. Ali me neće ODUŠEVITI koliko bi me oduševila da nisam odigrao Bioshock. Inače, ja jedva čekam svega dve...hm, tri igre: PES 2008, Splinter Cell Conviction (čini mi se) i najviše MAFIA 2!! E to će biti igretina!!! Inače, Mafia mi je jedina igra koju UVEK imam instaliranu...
Ognjeni .... 24.09.2007. 20:25 #28463

ufff..to i ja cekam..pes 08 (mada sumnjam da ce biti nekih drasticnih poboljsanja) i pogotovo mafiu 2...Fallout i mafia su 2 najbolje igre svih vremena..to je posebno iskustvo...moram jos jednom reci koliko me je bioshock odusevio..ali ima ogromnu manu...previse je kratko..ili ja nisam spavao ?? :)

ajde uzdravlje .)
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs