Da li neko ima iskustva sa monitorom koji poseduje IPS panel i 8 ms, interesuje me da li je takav monitor dobar za gaming, da nema ghostova i sl, radi se o Dell monitoru. Hvala unapred
I do. Ja nemam ni jednu jedinu primedbu na monitor iz potpisa, mozda jedino jer nema hdmi, ali doslo je brdo ostalih kablova i kupio sam adapter sa dvi-a na hdmi zbog integrisane grafike.. Sto se tice gaminga, filmova i svega ostalog, sve je u najboljem redu. Ako se odlucis za kupovinu istog, neces pogresiti!
Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I30 Co Gigabyte G.1 Sniper B5 Kingston Hyper X Beast 2x4gb 1600mhz Seagate Baracuda 1Tb Seasonic G550 550W Gold Fractal Design Define R4 Black Pearl with Side Window Dell P2414H...
Ne sumnjam u kvalitet slike je `l je IPS panel ima daleko bolji prikaz boja, ugao vidljivosti u odnosu na TN, samo sam hteo da proverim da nema lagova, ghostova nekih u toku igranja..
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.