imam ATI 4670 1gb,radi ok,redovno ciscena i ventilator je i dalje tih,znaci u odlicnom stanju,i hocu da je prodam liku koji me veoma nervira,i hocu da mu je prodam po nekoj maksimalnoj ceni,znaci da ga ``cepnem`` malo,ali ne previse,ali ipak da ga ``cepnem`` za barem 5e vise od realne cene....koliko da mu trazim,duduk je i pristace na sve,ali ne zelim bas jako da ga ocepim za cenu,eto 500-800 dinara vise od prosecne realne cene.... koje su vase procene???? :) koliko da mu trazim para kao krajnju prodajnu cenu????
ja nikada nikog nisam cepnuo za cenu komponente,ali ovaj lik je mene cepnuo za 50eura,prodao mi je motor u koji se kunuo,pa je ispalo da mu treba 50eura ulaganja da bi radio kako treba,zato hocu da mu malcice vratim....
ali ajd sad malo ozbiljno,koliko da mu trazim para za tu graficku??? i nemojte sad da glumite neke moraliste,da je vas neko zajebao za 50 eura, svaki jedan od vas bi mu vratio cim mu se ukaze prilika.... ja hocu samo malcice da mu vratim,nista vise....
da javim sta sam uradio.Ja sam mislio da ta kartica vredi realnih 25eura (kad se 8500gt 512mb prodaje za 1500 dinara na oglasima a bar tri puta je slabija od 4670) i mislo da mu kazem 30eura i to je to....medjutim ja mu rekao 3500 hiljade i on izvadio pare i o0de kuci sav srecan..... :))))...nisam hteo da idem na 4000 to je bas puno.... mada,al realno,na toj 4670 1gb kartici je poterana svaka novija igrica na srednjim podesavanjima na 19-ici monitoru tft,a ovaj lik ima 17crt monitor,tek na tome i jos manjim rezolucijama ce lepo raditi,bice on srecan jer je pre ove imao 7200 le nvidiu :)))) koja je stucala na kartama :))))) a moram priznati da jesam malo zeleo da ga zeznem,tesko je i meni bilo da prezalim dodatnih 50e za motor u koji se lik kunuo da je sipaj i vozi..... i nije hteo da prizna reklamaciju,samo 2 dana od kupovine.... sve kad-tad dodje na svoje..
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.