Kolega je kupio Quadro 2000 karticu za potrebe posla pa karta ima 2x Displayport i 1xDVI. Pošto su potrebna 2 monitora da rade a oba su sa VGA izlazima jel ima neko ideju gde naći takav adapter ili koja kombinacija adaptera bi radila?
Trebalo bi da radi DP to VGA adapter, ako su vec oba VGA tipa. Negde sam citao da slaganje adaptera tipa DP na DVI pa DVI na VGA nece raditi. Verovatno ih imaju WinWin, Gigatron, Emmi...
U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!
Tacno. DVI je digitalni interfejs, a ovaj analogni. Potrebno je ugraditi AD konvertor, sto obicno nije bas lako..
Pozdrav.
:: ...Negde sam citao da slaganje adaptera tipa DP na DVI pa DVI na VGA nece raditi.. :: :: U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti! :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.