Interesuje me koji tacno kabal treba da se poveze monitor koji ima DVI ulaz, i laptop koji ima hdmi ulaz? Ako moze neki link. Nije mi jasno jel je to DVI zenski i HDMI muski? Hvala unapred, i izvnite na ovom glupom pitanju
Dajete mu adapter muski DVI, Muski HDMI??? Aman bre ljudi sta je vama? Sta sa tim adapterom da ukljuci? Da stavi laptop ispod monitora?
Ako uzimas kabl, uzmi ovako kao sto je na adapteru (Muski HDMI, Muski DVI) - kao sto ti je zDebeli napisao
Ako uzimas adapter, uzmi muski DVI, zenski HDMI i zavrsio si posao (ovo kosta 450 dinara u Pancevu (toliko sam ga ja platio mada mi je trebao hitno, da mi nije trebao hitno mozda bi prosao i jeftinije)) http://seniornetuh.blogspot.com/2012/07/hdmi-and-dvi-ports.html
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.