Trebao si da se raspitujes pre nego sto se odlucis za nju, a ne sada. Uglavnom, bices zadovoljan.
:: :: Veceras ocekujem da mi stigne gore pomenuta kartica :: :: A red je bio da se i ja malo ponovim : :: :: Upitanju je verzija sa 1 gb ddr 5 memorije i 256 bita :: :: Zanimaju me kakva su iskustva neki imali sa ovom karticom i koji su njeni realni dometi sto se tice novijih igara :: :: Ici ce u paru sa core 2 duo procom i 4gb ddr 3 memorije :: Pozdrav ::
Fremi karta, za to vreme vise nego dobra, danas ispod standarda, ali opet ako nisi gamer za 50e koliko si verivatno ulozio bices zadovoljan, jos ako je Asus, i jos pod garancijom Vrh :-)
ja se slatko naigrah sa mojom gtx 460 i to verzijom od 768mb... vec godinama radi pod OCom, sledeci vlasnik posle mene ce biti deponija, jos se fermi drzi kako tako
Are you classified as human? `Negative, I am a meat popsicle.`
Ako mozes malo da mi pojasnis ispod kojih standarda je kartica i sta ne moze da pokrene posto vidim da kazes da nije za gejmere, jel to znaci da sa njom mogu da radim u office paketu i to je to? Ako mozes da mi das link gde ima za 50e da kupim odmah. Hvala!
`Never argue with idiots. They`ll drag you down to their level and beat you with experience.`
:: Fremi karta, za to vreme vise nego dobra, danas ispod standarda, ali opet ako nisi gamer za 50e koliko si verivatno ulozio bices zadovoljan, jos ako je Asus, i jos pod garancijom Vrh :- :: :: Intel i5 3570 :: Intel DZ77BH-55 :: 16GB Hyperx @160 :: 120GB SS :: :: ::
Ja sam je prodao sza 60e sa garancijom pre godinu dana ... Cene su bile oko 60-70 itd... Sto se tice karte pokrece sve ali u rezoluciji 1080p zakucava recimo cysis3,Metro last light itd... a da ne pomenem da je ne igrivo sve to na med sett.
:: Fremi karta, za to vreme vise nego dobra, danas ispod standarda, ali opet ako nisi gamer za 50e koliko si verivatno ulozio bices zadovoljan, jos ako je Asus, i jos pod garancijom Vrh :- :: :: Intel i5 3570 :: Intel DZ77BH-55 :: 16GB Hyperx @160 :: 120GB SS :: :: ::
:: Neko se slatko igra jos uvek i sa GTX260 kartom :: :: :: :: Fremi karta, za to vreme vise nego dobra, danas ispod standarda, ali opet ako nisi gamer za 50e koliko si verivatno ulozio bices zadovoljan, jos ako je Asus, i jos pod garancijom Vrh :- :: :: :: :: Intel i5 3570 :: :: Intel DZ77BH-55 :: :: 16GB Hyperx @160 :: :: 120GB SS :: :: :: :: :: ::
Pa slatko ces se naigrati sa tom karticom ako nisi nesto zahtevan korisnik, znaci moze da izgura i DX11 naslove samo smanjis rezoluciju i detalje dosta na neki low-mid, naravno bez AA filtera. Ja imam malo slabiju verziju OC-ovanu i dosta sam toga novijeg obrnuo, to je to u principu bices zadovoljan nadam se poz :)
Uh GTX460 sam bas dosta verzija imao. Palis Sonic+, gainward golden sample(dve razlicite), Asus CU i na kraju najbolju MSI TwinFrozr(nije bila Tallon Attack). Dobra karta u svoje vreme, sad je vreme pregazilo.
Znam da je u to vreme vladalo neko ludilo sa low gpu usage itd. Sta znam neki su to iskusili neki ne...ja licno nisam iskusio ni na jednoj od gore navedenih karti.
`core 2 duo` je jako sirok pojam, np dva razlicita procesora koja odgovaraju ovakvom opisu mogu se razlikovati po performansama poprilicno puno.
Sve u svemu ok konfa ako igras u rezooluciji 1440x900 i manjim, bez AA itd...
Odlicna karta, sto kaze dautovic, ako se igras na 1440x900 i novije igrice ce raditi skroz zadovoljavajuce, a one nesto starije u full-u bez problema. C2D ako je bar neki sa 3mb L2 i oc na 3+GHz bice jos bolje, naravno.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Dobra je to karta i dan danas, batali ove sto spominju najgore djubre od igara sto se tice opimizacije i vestacke nabijene zahtevnosti. Krajsis i metro, a ostalih 99,99% igara nema veze sto ce raditi jako lepo na toj karti.
Stavis samo 1600x900 rezoluciju, ugasis filtere, i kresnes kombinaciju high/medijum detalja, ja garantujem da ce vecina igara da ti rade u rasponu od 30 do 60 fps-a a ugralvnom oko 45.
Neko stavi medijum high kombinaciju i ugasi filtere pa ima 55/60 prosecnih fps-a a neko kresne sve na max sa svim filterima i igra se na 30 fps-a, kome je udobnije i lepse iskustvo? Jebes lepsu ribu ali sa mlitavom kitom...
Gledaj da uzmes neki quad core cpu, neki su imali low gpu usage neki ne, ali 99% ovih sto su se zalili su imali dual core cpu.
Dobra , ali u vreme kada sam je imao poprilicno nizak framerate u igrama sam imao u 1080p a u nizim rezolucijama ne zelim da igram. Ona ce mozda da `gura` ali slideshow :-D ja sam u dosta igara imao od 15-22 fps maximala :-D Mozda su igre ne optimizovane, to samo govori da je karta zrela za upgrade jer zele svi da zarade :-D Logicno. Dakle batali mi tu pricu kako ovo `tera` sto si uzeo 670 ako ovo tera?
:: Dobra je to karta i dan danas, batali ove sto spominju najgore djubre od igara sto se tice opimizacije i vestacke nabijene zahtevnosti. Krajsis i metro, a ostalih 99,99% igara nema veze sto ce raditi jako lepo na toj karti :: :: Stavis samo 1600x900 rezoluciju, ugasis filtere, i kresnes kombinaciju high/medijum detalja, ja garantujem da ce vecina igara da ti rade u rasponu od 30 do 60 fps-a a ugralvnom oko 45 :: :: Neko stavi medijum high kombinaciju i ugasi filtere pa ima 55/60 prosecnih fps- :: a neko kresne sve na max sa svim filterima i igra se na 30 fps-a, :: kome je udobnije i lepse iskustvo :: Jebes lepsu ribu ali sa mlitavom kitom.. :: :: Gledaj da uzmes neki quad core cpu, neki su imali low gpu usage neki ne, :: ali 99% ovih sto su se zalili su imali dual core cpu :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 51 :: Screen Dell 2 :: ::
Uzeo sam da sam miran dve i kusur godine, a cisto da ti kazem da je i kod mene slajd show za krajsis i metro kad je sve zivo odvrnuto na max... Jebes te dve i ovako glupave igre, zbog njih sigurno nisam uzeo 670, a covek ce lepo da se naigra sobzirom da nije zahtevan korisnik na 1600x900 na medijum /high kombinaciji.
Ih bre ne zezzaj :-D Sto se tice njega uzeo je, ako je uzeo za neke manje pare i jos pod garancijom neka uzeiva :-) Sve u svemu, mozda je bolje da je uzeo neku 6xx seriju, makar zbog potrosnje i same arhitekture. :-( Ali sta je tu je.
:: Uzeo sam da sam miran dve i kusur godine, a cisto da ti kazem da je i kod mene slajd show za krajsis i metro kad je sve zivo odvrnuto na max.. :: Jebes te dve i ovako glupave igre, zbog njih sigurno nisam uzeo 670, :: a covek ce lepo da se naigra sobzirom da nije zahtevan korisnik na 1600x900 na medijum /high kombinaciji :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 51 :: Screen Dell 2 :: ::
Slucajno mi ispala kombinacija za upgrade pa sam zavrsio sve u sitom danu.
Uzeo sam c2d 8400 ,4 gb ddr 3 memare i ovu grafu.
Za mesec,dva bio mozda bocnuo neki quad dok skupim kes pa lagano. Cenim da sam bar do kraja ove godine miran za neki solidan gejming a sledece cmo razmisljati o novom apgredju.
medjutim nedostaju joj zezalice koje imaju novije karte ,stednja energije ,eyefinity,brze jpeg dekodiranje itd..Nisam siguran za audio preko hdmi ,ali ako upotrebljavas samo monitor onda to i ne treba da te zanima.
Brale imao si najjaci quad :-D to je bio moj san a imao sam 9550 jer nisam mogao naci 9650 :-D Intel i5 3570k Intel DZ77BH-55K 16GB Hyperx @1600 120GB SSD
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.