Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
Re: Tako je to Dejzo, ali ja jedva cekam da se pojavi...
13.03.2014. 13:18
status: user broj poruka: 3730
Safirkovic jeste Galaxy u AMD svetu mada i HIS razbija... Realno oces AMD Safir ili His Oces NVidia Galaxy,EVGA,Gainward,Palit,Asus.. AMD je tu malo hendikepiran...
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: ...neki novi `Galaxy` i u svetu AMD karti pa da se rasplamsa borba .. :: :: Ovako, ostaje Sapphire dominantan kod AMD-a, i Galaxy kod NVidia.. :: :: Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ?? :: ::
Na zalost, kod Hawaii - ja se nema bas mnogo prostora..
13.03.2014. 14:24
status: user broj poruka: 864
...za neki OC.
Ali zato kod GK110 je izgleda imalo i te kako prostora da se sa trona skinu derikoze i monopolisti...
Galaxy me je odusevio. Sto se tice HIS-a, ja nisam do sada zapazio kako idu cene od njihovih nereferentnih ICEQ kartica. Njihova referentna r9 290x moze da se nabavi za 450evra (vuruna edishn).
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
zato su mu pojacali memoriju i dodali malo gpu frekvenciju,dobro je sto su ukljucili i vapor x u sistem hladjenja.Ne bih preporucio ljudima koji igraju na full HD jer mogu to i za manje pare.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.