planiram da je kupim ima li neko iskustvo sa leadtek 8800gts320mb. dali je kartica ok. i dali mi preporucujete neku drugu. ako se oslanjam po kvalitetu do sada trebalo bi da je leadtek kvalitetne izrade
Sve 8800gts kartice su iste samo sa nalepnicom koja varira od proizvodjaca do proizvodjaca..Leadtekl je odlican,tako da kod njegove kupovine nema greske..Ako mozes pogledaj da li ima eVGA ili XFX kartica jer su takodje odlicni proizvodjaci..takodje moj predlog je da uzmes neku koja je vec klokovana(hardverski),znaci neki oc edition od ovih proizvodjaca..Ja mogu i da preporucim Gainward golden saple jer je imam i odlicno sljaka..pozz
Imam ja ASUS-ovu 8800GTS od 320MB i posle nekih peripetija sam stabilizovao temperaturu i radi kao sat, radila je ona i pre nego su to neke moje bubice oko grejanja. DiRT `tera` ko zmaj. :)
Sve sto je rekao SkyFire je tacno,ali MSI nikako ne spada u grupu pouzdanih proizvodjaca..sada za seriju 8xxx ne moras da brines jer su to sve iste kartice sam sa drugom nalepnicom...Pozz
@Machine Gde ima da se nabavi bilo šta od Elsa kartica kod nas? Kad se setim njihovih Voodoo 2 kartica... nile su zakon u ono vreme. Deutsce mechanik ist die beste! Lula pametnom služi da razmisli, a budali da nečim zapuši usta. Marfijev postulat
Ta fataliti kosta oko 320 eura i ne vredi toliko jer kazu da donosi oko 30% ubrzanja,koje nije za bacanje..ali nije isplativo..I mene zanima gde mogu da se kupe Elsa karte..pozz
Ja bi ti predlozio da uzmes jeftiniju jer kod 8800gts nema razlike sve su iste samo su nalepnice razlicite..u svakom slucaju nema greske u izboru..pozz
Da, zaboravio sam na BFG i VisionTek, obe su u vrhu!
21.09.2007. 20:00
status: user broj poruka: 5710
Elsa-e (Nemacko-Kineska) kod nas vise nema, prestao je List computers da je uvozi jos od 2003. Voleo bih da neko krene da radi sa Point Of View...odlicni su. Takodje i stari znanci Walton Chaintech (imao odlicne ploce (Apogee i Zenith) i grafike (Desperado GoldenSample)) i Diamond Multimedia (Grafike Viper i Sonic Impact zvucne) su takodje vrh firme...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.