Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
ASUS ROG MATRIX R9-290X & GTX780Ti
STRANA 1 OD 1
EVGA011 ASUS ROG MATRIX R9-290X & GTX780Ti 11.03.2014. 00:01 T57020

status: user
broj poruka: 578
Evo za ASUSove fanove 2 dobre kartice.

http://videocardz.com/49857/asus-rog-matrix-r9-290x-platinum-spotted

AMD vlasnike su izgleda opet zeznuli jel su im uvalili Elpida memoriju, GTX780Ti Matrix ima Hynix.Mislim to je zakljucak sa slika ovih.
Vidite kako si i oni pogani, bacili su Poseidon prvo ljudima umesto da su im pustili odmah ceo line-up. Osecam da se nerviraju sada ovi sto su kupili Poseidon, 2304 CUDA, Elpida kada sada izlazi 2880 CUDA, Hynix.
Ovo je pilika za ljude koji hoce GTX780Ti da uzmu nesto sto valja. Naravno neka spreme oko 800e kod nas. Ne mogu da kazem da mi se karta svidja, defitnitivno nije moj dizajn ali je napredak x2 u odnosu na DC2 karte. Konacno su sakrili malo taj deo sa strane i ofarbali u crno te pajpove kada bas mora da se vide. Jedino mi se ne svidja sto je to mesto gde nalaze hladnjak kao kod ovih jeftinijih ventilatora, nije uglacana kocka onako kao lapovano, kao kod Classified modela.
Ako se ljudi pitaju zasto je jedan fan ovakav a jedan onakav to je logicno zakljuciti.
Prvi fan gde je karta i uza pravljen je da koncentrisano hladi graficki cip i malo okolo.
Dok je zadnji fan dosta bolji za sire povrsine da hladi VRM, naponsku, i regulatore, kondenzatore itd. Efikasnost prvog dana se svodi bukvalno na taj je nezad maska sira.

http://rog.asus.com/306772014/labels/rog-exclusive/meet-your-matrix-choice-of-r9-290x-and-gtx-780-ti/

Gledao sam pre 5-6 dana neki video, gde je jedan pravi fan ASUSa, onako Azijat jedan Tajvanac cist pokazivao kartu i onda sam prekinuo na pola kada sam video kako cupa konektore sa karte. On je to radio tako nervozno, glupo, nestrucno da zamalo nesto nije polomio. Pripalo mi je muka.

i7-3770K(4.5)+ CORSAIR H100 - EVGA Z77FTW - CORSAIR Dominator Platinum 1866(2x4GB)-EVGA GTX580(900/1300/1800) > EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classified-CORSAIR Force GT120- CORSAIR Obsidian 650D - EVGA NEX1500 Classified- Logitech G510/G700- Samsung P2450H
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs